Profesyonel Vitrin Ekranları Müşteriyi İçeriye Davet Ediyor.

Profesyonel Vitrin Ekranları Müşteriyi İçeriye Davet Ediyor.

Bu haber 26038 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Günümüzün hızla değişen perakende ortamında, perakendecilerin, gözleri kullandıkları telefonlardan başka bir şey görmeyen müşterilere ulaşması zor olabiliyor. Bu yüzden, pazarlamacılar müşterilere doğrudan hitap eden profesyonel ekranları kullanarak sundukları nokta atışlı reklamlarla her geçen gün daha efektif bir şekilde kullanıcılara ulaşıyor.

Aynı paralelde, kullanıcıların dikkatini çeken diğer dış mekan reklam panolarından ve ekranlarından bahsetmeye gerek yok bile. Perakendeciler de hedef kitlelerindeki müşterileri mağazalarının içine çekmek için benzer bir yaklaşımı takip ederek profesyonel görüntüleme sistemleri, özellikle de vitrin tipi profesyonel ekranlar kullanarak bu rekabette üstün başarı elde edebiliyor.

Neden Vitrin Tipi Profesyonel Ekran?

Profesyonel ekran deyince pek çok kişinin aklına bazı reklam görüntülerini yayınlamak için kullanılan sıradan LCD ekranlar geliyor. Oysa profesyonel ekranlar birbirinden farklı pek çok seçenek içeriyor. 

Samsung Electronics Görsel Ekranlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı S.G.Kim yaptığı açıklamada "Geleneksel statik posterlerin ötesine geçen sayısız seçenek mevcut. Profesyonel ekranlar doğrudan gün ışığı altında bile müşterinin dikkatini çok kolay çekebiliyor ve basit, etkili içerik yönetimi sayesinde perakendeciler bu özel ekranların her an güncel ve göz alıcı olmasını sağlayabiliyor" şeklinde konuştu.

Kim ayrıca özellikle vitrin tipi profesyonel ekranlar sayesinde perakendecilerin müşteriye "daha ayağını dükkândan içeriye atmadan" ulaşabileceğini vurguladı.

Nasıl Bir Vitrin Tipi Profesyonel Ekran Kullanmalı?

En iyi sonucu almak için sıradan bir monitör veya TV’yi vitrine koymak yeterli değil. Standart bir ekran güneş ışığı altında görülemeyeceği gibi, TV’ler de uzun dönemli ve sürekli kullanıma yatkın olmadıkları için teknik olarak uygun değiller. Bu yüzden, pek çok farklı unsurun dikkate alınması gerekiyor. Müşterinin parlak gün ışığı altında veya loş ışıkta bile ekranı rahatlıkla görmesini sağlamak bunlardan en önemlisi. 

Dikkate alınacak diğer faktörler arasında çok yönlülük ve esneklik sayılabilir. Kullanıcıların ister asılı olarak, isterse vitrine monte ederek kullanabilecekleri, farklı montaj seçenekleri sunan çözümleri araması gerekiyor. Perakendecilerin her yere uyum sağlayabilecek akıllı bir tasarım seçmesi gerekiyor.

Şık Tasarım, Pratik Çözüm

Samsung'un güneş ışığına dayanıklı, ince ve şık OMN Profesyonel Ekran Serisi, dahili medya oynatıcısı ve yazılımı ile harici bir PC’ye ihtiyaç duymaksızın uzaktan içerik yönetimini de sağlıyor.

Tek kasada çift ekran sunan OMN-D modeli seçildiği takdirde, tek profesyonel ekran alınırken, tek kasa içerisinde biri dışarıya, diğeri mağaza içine bakan iki ekran konumlandırılabilir. Böylece vitrine ayrı, mağaza içine ayrı bilgi ekranı almaya gerek kalmıyor.

Samsung OMN serisinin diğer özellikleri:

54.5 milimetre derinliğiyle diğer ürünlerden daha ince.Daha iyi operasyon verimliliği için Tizen 4.0 tarafından desteklenen yerleşik medya oynatıcı MagicINFO S6 yazılımı ile birlikte geliyor.

OMN serisi mükemmel görüntü kalitesi sunarken, müşterilerin dikkatini üstüne toplayarak mağazanın içine davet ediyor.

ETİKETLER :
ELİTE WORLD BANNER EFOR ÇAY EKİCİİİ EKİCİ EKİCİ

ÖNERİLEN HABERLER

BEYMEN BAKERY PLUS BEYMEN CLUB PAYNET 300 X 250 KARE BANNER-1 PAYNET KARE BANNER
DANET BANNER-2 DANET BANNER-1 BEYMEN.COM VİVİDENT SAKIZ 300 X 250 KARE BANNER