Nova Vera’dan Bebek Ve Çocuklara Özel Zeytinyağı.

Nova Vera’dan Bebek Ve Çocuklara Özel Zeytinyağı.

Bu haber 15464 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Ödüllü zeytinyağı markası Nova Vera, 0-12 yaş arası çocuklara özel ürettiği, çok düşük asit oranlı, yüksek E vitamini ve antioksidan içeriğine sahip yeni natürel sızma zeytinyağını satışa sundu.

Geçtiğimiz yıl “Dünyanın En İyi Zeytinyağı Üreticileri” sıralamasında ilk 50’ye giren tek Türk zeytinyağı markası olan Nova Vera, 23 Nisan öncesinde çocuklara özel yeni ürününü tanıttı. 0-12 yaş arası çocuklara özel üretilen, yüksek E vitamini ve antioksidan içeriğine sahip yeni natürel sızma zeytinyağı ürünü, Nisan ayının ilk haftasında satışa sunuldu. Yüksek polifenol ve E vitamini içeriği ile doğal antioksidan özelliklerinin yanı sıra %0.2’lik çok düşük asit oranıyla dikkat çeken yeni ürün, bebek ve çocukların beslenmesinde ve cilt bakımlarında kullanılabiliyor.

Yeni ürünleri hakkında konuşan Nova Vera Kurucusu Bahar Alan; “Marka olarak sağlık bileşenleri en yüksek seviyede zeytinyağı üretebilmek amacıyla çalışıyoruz. Yeni ürünümüzü de en kıymetlilerimiz olan çocuklarımız için özel olarak geliştirdik. Çocukların aldıkları kalsiyumun ve diğer vitaminlerin vücutta emiliminin sağlanması, zihinsel gelişimlerinin desteklenmesi, kalp damar sisteminin sağlıklı oluşması ve sindirim sistemindeki gaz, kabızlık gibi pek çok problemin önüne geçilmesi için zeytinyağının 6 aylıktan itibaren beslenmeye dahil edilmesi gerekiyor. Biz de çocuklarımızın hassasiyetlerine uygun, en düşük asit oranına sahip ürünlerimizin en doğal ve katkısız halini hazırladık. Tüm yaş gruplarındaki çocukların da severek ve kolaylıkla içebilmeleri için hem antioksidan içeriği yüksek, hem de yakıcılığı ve acılığı daha az olan zeytinyağı çeşitlerimizi harmanlayıp ideal tadı yakaladık. 0-12 yaş arası çocuklara özel natürel sızma zeytinyağımız, anne ve babaların gönül rahatlığıyla bebeklerinin ve çocuklarının beslenmelerinde kullanabilecekleri bir ürün. Ayrıca çok düşük asit değeri, hiçbir katkı içermeyen ve yüksek E vitamini kaynağı içeriğiyle en hassas ciltlerin dahi nemlendirilmesi, bebeklerde çok görülen pişik problemlerinin doğal yoldan giderilmesi için kullanılabilir. Önümüzdeki dönemde farklı ürünleri de tüketicilerimizle buluşturmaya devam edeceğiz.” dedi.

Nova Vera’ya “komşudan” da Altın Madalya 

Türkiye’yi uluslararası arenada pek çok kez gururla temsil eden Nova Vera, Yunanistan’da düzenlenen 2019 Athena Uluslararası Zeytinyağı Yarışması’nda uluslararası jüri değerlendirmesi sonucunda Erken Hasat ürünüyle “Altın Madalya” ve “Ülkenin En İyisi / Best of Turkey” ödüllerine layık görüldü. Nova Vera Kurucusu Bahar Alan, “Komşumuz Yunanistan’dan 2 önemli ödülle döndük; ödül rekortmeni ürünümüz Erken Hasat, bir başka uluslararası platformda daha Türkiye’yi gururla temsil etti. Bu mutluluk ve gurur hepimizin…” şeklinde konuştu.

ETİKETLER :
ELİTE WORLD BANNER EFOR ÇAY EKİCİİİ EKİCİ EKİCİ

ÖNERİLEN HABERLER

BEYMEN BAKERY PLUS BEYMEN CLUB PAYNET 300 X 250 KARE BANNER-1 PAYNET KARE BANNER
DANET BANNER-2 DANET BANNER-1 BEYMEN.COM VİVİDENT SAKIZ 300 X 250 KARE BANNER