Lipton’dan Bir İlk: Lipton Organik Bitki ve Meyve Çayları Raflarda!

Lipton’dan Bir İlk: Lipton Organik Bitki ve Meyve Çayları Raflarda!

Bu haber 31318 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Tamamen organik tarım uygulamalarıyla yetiştirilen bitki ve meyveleri bir araya getiren Lipton Organik Çay Serisi, farklı lezzetler arayan ve doğaya yaklaşmak isteyenler için raflarda yerini aldı.

Tüm dünyada çay tutkunlarının sevdiği lezzetleri sunan Lipton, bu kez bir ilki gerçekleştirerek tüketicileri organik bitki ve meyve çayı serisi “Lipton Organik” ile buluşturuyor. Lezzetini güneşten, yağmurdan, rüzgârdan ve yetiştiği bereketli topraklardan alan Lipton Organik Serisi, sadece organik tarım uygulamalarıyla yetiştirilen tabiatın armağanı bitkileri bir araya getiriyor. Seri, yoğun şehir hayatı ve günlük telaşlar arasında özlem duyduğumuz, arayışında olduğumuz huzur, iyilik ve doğallığın özümüzde olduğunu hatırlatıyor.  

Tamamen Organik Ürünler

Lipton kalitesiyle toplanarak paketlenen Lipton Organik Serisi, Adaçayı, Papatya, Zencefil-Limon, Nane-Limon ve Hibiscus-Kuşburnu olmak üzere beş farklı çeşidiyle çay tutkunlarını içlerindeki doğallığı keşfetmeye davet ediyor. Lipton Organik Adaçayı haziran ve eylül aylarında toplanan adaçayı yapraklarının aromatik kokusuyla bardaklara iyilik doldururken Lipton Organik Papatya ilkbaharın simgesi papatyaların hafif ve ipeksi tadıyla ruhları sakinleştiriyor. Lipton Organik Zencefil-Limon baharatlı zencefil tadı ve yoğun limon kokusuyla çay severlerin içini ısıtıyor; Lipton Organik Nane-Limon güçlü limon tadı ve ferahlatan nane kokusuyla günün her saatinde tazelik sunuyor; Lipton Organik Hibiscus-Kuşburnu ise parlak kırmızı rengi ve dengeli ekşi tadıyla her yudumda keyif veriyor. 

Lipton Organik Serisi geri dönüştürülebilir malzemelerden üretilen, üzerine bitki bazlı mürekkep ile baskı yapılan ve 20 piramit süzen poşet çaydan oluşan karton kutusuyla Migros mağazalarında ve sanal markette tüketicileri bekliyor. 

ETİKETLER :
ELİTE WORLD BANNER EFOR ÇAY EKİCİİİ EKİCİ EKİCİ

ÖNERİLEN HABERLER

BEYMEN BAKERY PLUS BEYMEN CLUB PAYNET 300 X 250 KARE BANNER-1 PAYNET KARE BANNER
DANET BANNER-2 DANET BANNER-1 BEYMEN.COM VİVİDENT SAKIZ 300 X 250 KARE BANNER