L’Oréal Türkiye, SB’19 İstanbul Konferansı’nda  değişen tüketici beklentileri ile  markaların değişim sürecini anlattı.

L’Oréal Türkiye, SB’19 İstanbul Konferansı’nda değişen tüketici beklentileri ile markaların değişim sürecini anlattı.

Bu haber 16657 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Etkinliğin ilk gününde L'Oréal Türkiye Genel Müdürü Laurent Duffier, ‘Marka Amacını Yeniden Tasarlamak’ başlıklı bir konuşma yaptı. Laurent Duffier konuşmasında, dijitalleşen dünya ve değişen tüketici beklentileri ile tüm markaların vizyonlarını, misyonlarını neden ve nasıl yeniden yapılandırmaları gerektiğini anlattı.

Tüm sosyal paydaşları ile beraber, sürdürülebilirliği, inovasyonu, çeşitlilik ve kapsayıcılığı, kadınların desteklenmesini, etik ilkeleri ve dijitalleşmeyi tüm iş yapış şekillerinin merkezine yerleştiren L'Oréal, SB’19 İstanbul Konferansı’na sponsor olarak katıldı. Fairmont Quasar İstanbul’da gerçekleştirilen ve Global Sürdürülebilir Markalar ağının İstanbul’daki bu buluşmasında, L'Oréal Türkiye Genel Müdürü Laurent Duffier, ‘Marka amacını yeniden tasarlamak’ başlıklı ilham verici bir konuşma yaptı. Laurent Duffier konuşmasında, güçlü ve köklü değerler üzerine inşa edilmiş L'Oréal’in “Herkes için Güzellik” misyonuyla çalışanları, iş ortakları, tüketiciler, çevre ve topluluklar için nasıl katma değer yarattarak marka amacını nasıl yeniden yarattığını anlattı.

SB’19 İstanbul Konferansı’nda 15 yıl önce başlayan markanın geleceğe doğru dönüşüm sürecini anlatan L'Oréal Türkiye Genel Müdürü Laurent Duffier, “Dünya hızla evriliyor, değişiyor ve markalar için konu artık satışlardan, kardan, pazar payından ibaret değil, tüketiciler sadece en iyi kalite ürün ve hizmetler istemiyor, özellikle yeni jenerasyon yaptıkları işte ve tercih ettikleri her markada daha fazla anlam ve amaç arıyor. Tüm markaların değişen şartlara uyum sağlamak üzere amaçlarını yeniden değerlendirmeleri ve yeniden yapılandırmaları gerekiyor. L’Oréal olarak 15 yıl önce başladığımız bu yeni yolculuk, geçmişten gelen marka ve güçlü etik değerlerimizin ve DNA’mızda bulunan bilim ve inovasyonun üzerine inşa edildi. Gelecek yolculuğumuzun başarısı, çevreye ve birlikte yaşadığı topluluklara saygılı ve sosyal sorunlara duyarlı bir kurumsal vatandaş, çeşitlilik ve kapsayıcılık konusunda yaptığı çalışmalar, kadınlarn güçlendirilmesi gibi alanında gerçekleştirdiği projeler ve “tekno-güzellik” şirketi olma ana başlıklarını stratejimizin ve tüm iş yapış şekillerimizin merkezine koymakla mümkün olabilir. Her zaman mükemmellik peşinde koşmaya devam edeceğiz çünkü biz güzelliğin hayatları değiştirme gücüne inanıyoruz” dedi.

Laurent Duffier konuşmasında, L'Oréal Türkiye özelinde de şu bilgileri de verdi: “Türkiye’de özellikle kadınların güçlendirilmesi konusunda çok sayıda uzun soluklu proje yürütüyoruz. 17 yıldır “Bilim Kadınları İçin” Programımızla bilimde cinsiyet eşitliliğinin önemine dikkat çekerek, çok değerli bilim kadınlarını destekleklemek için çalışıyoruz. Ayrıca, Türkiye’deki iş ortaklarımızdan biri olan Repack iş birliği ile istihdam ettiğimiz 6 zihinsel engelli kızımız ürünlerimizin yeniden ambalajlanmalarını gerçekleştiriyor.

Çevre konusundaki başarıları dünyanın önde gelen bağımsız derecelendirme kuruluşları tarafından da ödüllendirilen L’Oréal’in ‘2020 Güzelliği Herkesle Paylaşmak’ başlıklı sürdürülebilirlik taahhütleri, tüm dünyada en çok alanı kapsayan kurumsal sürdürülebilirlik programı olarak dikkat çekiyor.

Ekolojik dengeye duyarlı, sorumlu ve kapsayıcı yeni kalkınma modelinin de liderlerinden olma yolunda hızlı adımlarla ilerleyen L’Oreal’in 2020 taahhütleri; ‘Sürdürülebilir Yenilik’, ‘Sürdürülebilir Üretim’, ‘Sürdürülebilir Gelişim’ ‘Sürdürülebilir Yaşam’ ve Sürdürülebilirlik Çalışma’ başlıklarından oluşuyor. 

‘Dönüşüm insan odaklı olursa sürdürülebilir’

SB’19 İstanbul Konferansı’nda L’Oreal Profesyonel Ürünler Divizyonu Genel Müdürü Gülşah Camcı Yılmaz da Good Transformation (İyi Dönüşüm) başlıklı oturumda konuştu. Yılmaz, dönüşümün ancak insan odaklı ise sürdürülebilir olduğuna vurgu yaparak şunları söyledi: “Değişim, şirket çalışanları, liderleri, paydaşları ve dernekleriyle birlikte gerçekleştirildiğinde sürdürülebilir olabilir. L’Oreal olarak biz de iş ortaklarımıza en iyi faydayı sağlamak için tüm ekiplerimizle çıktığımız değer kazanma ve değer yaratma yolculuğunu, dijitalleşme ve inovasyon ile dönüştürüyoruz. Bu dönüşüm ile tüketicilerimize en iyi servisi vermeyi hedefliyoruz.” 

ETİKETLER :
ELİTE WORLD BANNER EFOR ÇAY EKİCİİİ EKİCİ EKİCİ

ÖNERİLEN HABERLER

BEYMEN BAKERY PLUS BEYMEN CLUB PAYNET 300 X 250 KARE BANNER-1 PAYNET KARE BANNER
DANET BANNER-2 DANET BANNER-1 BEYMEN.COM VİVİDENT SAKIZ 300 X 250 KARE BANNER