İpekyolu PERDER’in Olağan Genel Kurulu yapıldı.

İpekyolu PERDER’in Olağan Genel Kurulu yapıldı.

Bu haber 10683 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Organize perakendenin en önemli halkası olan yerel zincir marketlerin çatı örgütü Türkiye Perakendeciler Federasyonu'na bağlı İpekyolu Perakendeciler Derneği’nin (PERDER) Olağan Genel Kurul toplantısı yapıldı. 

Perakende sektörünün en önemli ve en büyük çatı örgütü konumunda olan Türkiye Perakendeciler Federasyonu’na (TPF) bağlı olarak çalışmalarını sürdüren İpekyolu PERDER’in Olağan Genel Kurul Toplantısı yapıldı. Gaziantep başta olmak üzere Kilis, Kahramanmaraş, Şanlıurfa ve Nizip’te faaliyet gösteren İpekyolu PERDER’in Olağan Genel Kurulu’nda oy birliği ile Yönetim Kurulu Başkanı olarak Hasan Basri Çelik seçildi. 

Genel Kurul toplantısında başkanlığa seçilmesinden dolayı mutluluk duyduğunu dile getiren Çelik, yeni dönemde derneğin bölgedeki konumunu güçlendirmek için çalışmaları artıracaklarını ve birlik içerisinde, el ele vererek yerelde ekonomiye güç katmaya gayret göstereceklerini belirtti. 

Çelik; “İpekyolu PERDER olarak 5 bölgede faaliyet gösteriyoruz. Toplam 120 şubede, yaklaşık 2 bin 400 kişiye istihdam sağlıyoruz. Tüm üyelerimiz ile oluşturduğumuz sinerji ve birlik, beraberlikle çalışmalarımızı sürdürecek, bölgedeki konumumuzu daha da kuvvetlendireceğiz. Görev arkadaşlarımla birlikte, yerel ekonomimize ve ülke ekonomimize katkı sağlamak için var gücümüzle çalışacağız” açıklamasını yaptı.

İpekyolu PERDER'in Olağan Genel Kurulu'nda yeni yönetim kurulu ise şöyle belirlendi;

Hasan Basri Çelik,Yaşar Cergibozan, Hamza Polat, Ömer Yenipınar, Mehmet Kalkan, Mehmet Deniz, Mehmet Metin Şentiryaki

ETİKETLER :
ELİTE WORLD BANNER EFOR ÇAY EKİCİİİ EKİCİ EKİCİ

ÖNERİLEN HABERLER

BEYMEN BAKERY PLUS BEYMEN CLUB PAYNET 300 X 250 KARE BANNER-1 PAYNET KARE BANNER
DANET BANNER-2 DANET BANNER-1 BEYMEN.COM VİVİDENT SAKIZ 300 X 250 KARE BANNER