Lila Grup’un ekonomik markası Berrak, yeni ambalajı ile ‘Ultra Berrak’ olarak raflardaki yerini aldı.

Lila Grup’un ekonomik markası Berrak, yeni ambalajı ile ‘Ultra Berrak’ olarak raflardaki yerini aldı.

Bu haber 10167 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Yeni ambalajı ile tazelenen ve yepyeni bir görünüm kazanan Berrak, artık‘Ultra Berrak’ olarak raflarda

Türkiye’nin hijyenik temizlik kâğıdı sektöründe ihracat devi Lila Group’un ekonomik markası Berrak, yenilenen yeni ambalajı ile artık ‘Ultra Berrak’ olarak raflardaki yerini aldı. Ürün kalitesiyle kullanıcılarının beğenisini kazanacak olan Ultra Berrak, Tuvalet Kâğıdı ve Kâğıt Havluları, yeni ambalaj tasarımlarıyla da raflarda dikkat çekiyor. 

Temizliğin ve saflığın simgesi haline gelmiş beyaz rengi iki katlı ve sıkı sarımlı dokusuyla Ultra Berrak tuvalet kâğıdı 4’lü, 12’li, 16’lı, 24’lü ve 32’li paketleri ile kullanıcılarının ihtiyaçlarına göre farklı paket boyu alternatifleri sunuyor. 

Değişen ambalajıyla daha renkli bir kimliğe bürünerek %50 daha dayanıklı hale gelen Ultra Berrak Kâğıt havlu ise iki katlı, emici yapısıyla mutfaktaki en büyük yardımcınız olmaya aday. Islak yüzeyleri pratik bir şekilde temizleyen Berrak Kâğıt Havlu, 12'li, 6'lı ve 2'li ambalajlarında beyazlığı ve kalitesiyle farklılaşıyor. 

Peçete ve mendil kategorilerinde de ürünlere sahip olan Berrak Ultra geniş ürün gamı ile ihtiyaç duyulan her alana çözüm üretiyor.

ETİKETLER :
ELİTE WORLD BANNER EFOR ÇAY EKİCİİİ EKİCİ EKİCİ

ÖNERİLEN HABERLER

BEYMEN BAKERY PLUS BEYMEN CLUB PAYNET 300 X 250 KARE BANNER-1 PAYNET KARE BANNER
DANET BANNER-2 DANET BANNER-1 BEYMEN.COM VİVİDENT SAKIZ 300 X 250 KARE BANNER