Metro Türkiye, Palamut Mevsimini Uzattı!

Metro Türkiye, Palamut Mevsimini Uzattı!

Bu haber 32930 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Türkiye’nin ilk gastronomi keşif platformu olan Gastronometro’nun şeflerinin onayını alan Metro Chef markalı palamut konservesi, iri parçaları ve yumuşaklığıyla damaklara hitap ederken yüksek omega 3 içeriğiyle de sağlıklı bir öğün alternatifi oluşturuyor. 

Balık severlerin sonbahar ve kış aylarında sofralarına lezzet katan palamut, havaların ısınmasıyla birlikte tadını kaybetmeye başlıyor. Metro Türkiye’nin, en yağlı zamanında Türk sularında tutulan palamutlarla hazırladığı konserve ise dört mevsim boyunca lezzetli balık tüketme imkanı sunuyor.

Metro Chef marka palamut konservesi, Türkiye’nin ilk gastronomi keşif platformu Gastronometro’nun şeflerinin de onayladığı bir lezzet. İri parçaları ve yumuşaklığıyla damaklarda eşsiz bir tat bırakan yerli üretim palamut konservesi, zengin omega 3 içeriğiyle de salatalardan sandviçlere her öğüne sağlık katıyor. 

Metro Chef palamut konservesi, 160 gramlık ikili paketleriyle lezzet tutkunlarına, 1.705 gramlık özel teneke kutusuyla ise HoReCa profesyonellerine hitap ediyor. 

ETİKETLER :
ELİTE WORLD BANNER EFOR ÇAY EKİCİİİ EKİCİ EKİCİ

ÖNERİLEN HABERLER

BEYMEN BAKERY PLUS BEYMEN CLUB PAYNET 300 X 250 KARE BANNER-1 PAYNET KARE BANNER
DANET BANNER-2 DANET BANNER-1 BEYMEN.COM VİVİDENT SAKIZ 300 X 250 KARE BANNER