Çikolata ve Pasta Yapımının Püf Noktaları Kahve Dünyası Atölyelerinde!

Çikolata ve Pasta Yapımının Püf Noktaları Kahve Dünyası Atölyelerinde!

Bu haber 32350 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Nisan ayı boyunca Kahve Dünyası Fabrika Veliefendi ve Fabrika Kemerburgaz’da yapılacak atölyelere katılanlar, el yapımı trüften dondurmalı profiterole uzanan birbirinden eşsiz tatları Kahve Dünyası’nın maharetli ustalarından öğrenecek. 

“Hepimizin Ortak Noktası” Kahve Dünyası, karşı konulmaz çikolata ve pastalarının tüm sırlarını lezzet müdavimleri ile paylaşıyor. Nisan ayı boyunca Kahve Dünyası Fabrika Veliefendi ve Fabrika Kemerburgaz fabrikalarında düzenlenen çikolata ve pastacılık atölyelerine katılanlar, en kaliteli malzeme ve ekipmanları kullanarak yaratıcılıklarını sergileyecek.

Çikolatanın binbir hali!

Kahve Dünyası’nın lezzet ustalığı konusunda kendini kanıtlamış enfes çikolatalarının kullanıldığı çikolata atölyesinde; tasarımlarıyla cezbeden spesiyaller, her ısırıkta mutluluğu katlayan trüfler, kahvenin vazgeçilmezi tablet çikolatalar, içi sürprizlerle dolu çikocaracrunch ve dayanılmaz lezzet sıcak çikolatanın tüm incelikleri paylaşılıyor. Atölyede kendi elleriyle yaptıkları çikolatayı tatmanın keyfini çıkaran katılımcılar, daha sonra bu çikolataları Kahve Dünyası’nın özel kutularının içinde sevdiklerine hediye etme imkanı buluyor. 

Pastadan cheesecake’e enfes tatlar

Kahve Dünyası’nın pastacılık atölyesinde ise pasta kreması hazırlamanın püf noktalarından dondurmalı profiterole kadar pek çok lezzetin inceliklerine yer veriliyor. Bitter çikolatalı mus, fondan çikolata, vanilyalı cheesecake ve birbirinden leziz pastaların yapımını öğrenen katılımcılar, içlerindeki çılgın pastacıyı ortaya çıkarıyor!

Kahve Dünyası’nın çikolata atölyesi dört saat, pastacılık atölyeleri ise 150 dakika sürüyor. Katılım ücretinin 160 TL olduğu atölyelerin biletleri Biletix’te satılırken etkinliklerden bir gün öncesine kadar fabrikalara uğrayarak veya telefonla arayarak rezervasyon yaptırmak da mümkün. 

ETİKETLER :
ELİTE WORLD BANNER EFOR ÇAY EKİCİİİ EKİCİ EKİCİ

ÖNERİLEN HABERLER

BEYMEN BAKERY PLUS BEYMEN CLUB PAYNET 300 X 250 KARE BANNER-1 PAYNET KARE BANNER
DANET BANNER-2 DANET BANNER-1 BEYMEN.COM VİVİDENT SAKIZ 300 X 250 KARE BANNER