Muratbey’in Yeni Peynirleri '41. Pediatri Günleri’nde Tanıtıldı

Muratbey’in Yeni Peynirleri '41. Pediatri Günleri’nde Tanıtıldı

Bu haber 35149 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Türkiye’nin pediatri alanında uzmanlaşan hekimleri, 07 – 10 Nisan 2019’da Hilton İstanbul Maslak’ta “41. Pediatri Günleri ve 20. Pediatri Hemşireliği Günleri” kapsamında bir araya geldi. 

Pediatri alanında tüm bilim dallarına ait güncel konuların tartışıldığı “41. Pediatri Günleri ve 20. Pediatri Hemşireliği Günleri” yoğun katılımla gerçekleşti. Türkiye’de peynir sektörünün öncüsü Muratbey, toplum sağlığına katkı sağlamak amacıyla geliştirdiği D vitaminli ürünleriyle kongredeki yerini aldı. Pediatri alanında uzman hekim ve hemşirelere ürünlerini tanıtan Muratbey, ürünlerin sağlığa olan katkıları hakkında da katılımcıları bilgilendirdi.

Muratbey’in benzersiz D vitaminli ürünleri peynir severlerle buluştu

Kalsiyum kemik gelişimini destekleyen en önemli mineraldir. Ancak D vitamini olmadan kalsiyumun vücut tarafından emilimi gerçekleşmiyor ve kemiklere yerleşemiyor. Bu nedenle D vitamininin kemik sağlığı üzerinde hayati bir önemi bulunuyor.Kalsiyum kaynağı peyniri D vitamini ile zenginleştiren Muratbey, toplum sağlığı konusundaki duyarlılığını bir kez daha kanıtlıyor. Muratbey, geliştirdiği dünyanın ilk ve tek D vitamini ile zenginleştirilmiş peynirleri ile ülkemizde giderek artış gösteren D vitamini eksikliği sorununun giderilmesine destek olmayı hedefliyor. Muratbey Plus D vitaminli seri; Burgu, Taze Kaşar ve Taze Beyaz seçenekleriyle ve orijinal tadıyla peynir severlerin beğenisine sunuluyor. 

Günlük vitamin ve mineralleri yüksek oranda karşılayan hem besleyici hem de lezzetli Muratbey Misto ve Plus serisi peynirleri, 100 gramında 5 mcg ( 200 IU) D vitamini içeriyor. Bu miktar, T.C. Sağlık Bakanlığı Türkiye Beslenme Rehberi (TÜBER)’ne göre iki yaş üzerindeki tüm bireylerin günlük D vitamini ihtiyacını yüzde 33 oranında karşılıyor. 

Muratbey Plus Peynirleri, günlük D vitamini karşılama oranlarıyla, ABD gıda yönetmeliği FDA’ye göre de Mükemmel bir D vitamini kaynağı kabul ediliyor.

Orijinal Lezzet, Ekstra Vitamin

Benzersiz lezzetleri ile çok  beğenilen Muratbey Burgu, Taze Kaşar ve Taze Beyaz peynirleri orijinal lezzetleri korunarak D vitamini ile zenginleştirildi.

Trans yağ, koruyucu, katkı maddesi, renklendirici, yapay aroma, glüten içermeyen, az tuzlu ve doğal Muratbey Misto ve Plus ürünlerini sofranızdan eksik etmeyin.

ETİKETLER :
ELİTE WORLD BANNER EFOR ÇAY EKİCİİİ EKİCİ EKİCİ

ÖNERİLEN HABERLER

BEYMEN BAKERY PLUS BEYMEN CLUB PAYNET 300 X 250 KARE BANNER-1 PAYNET KARE BANNER
DANET BANNER-2 DANET BANNER-1 BEYMEN.COM VİVİDENT SAKIZ 300 X 250 KARE BANNER