Sosyal medyanın en iyileri ödüllerine kavuştu!

Sosyal medyanın en iyileri ödüllerine kavuştu!

Bu haber 27698 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Haluk Levent, Cem Yılmaz, Enis Arıkan, Serenay Sarıkaya ve birçok sosyal medya fenomenin de ödüle layık görüldüğü gecede Veri Ödülleri’nde Grand Prix’nin sahibi Madame Coco olurken Jüri Ödülleri’nde ise Grand Prix’yi kazanan proje Çelik Motor ve Havas İstanbul’un hayata geçirdiği “KaputaVur” çalışması oldu. En iyi Case video ödülü Akbank ve TBWA\Istanbul’un hayata geçirdiği “28. Akbank Caz Festivali” adlı projeye verildi.

Marketing Türkiye ve Bo­omSonar iş birliğiyle ha­yata geçirilen, marka ve ajansların sosyal medya performanslarını objektif verilere dayalı olarak ölçen ilk v tek ya­rışma Social Media Awards Turkey’nin üçüncüsü 3 Mayıs’ta Raffles İstanbul’da düzenlendi. Deloitte Türkiye’nin uzman­lığıyla katkıda bulunduğu yarışmaya bu yıl rekor bir başvuru yapıldı. Social Media Awards Turkey'in değerlendirmeye aldığı proje sayısında bir önceki yıla oranla yüzde 24'lük bir artış yaşandı. Yarışmanın ödül törenine sektörün önde gelen marka ve ajans temsilcilerinin yanı sıra, Social Media Awards Turkey jüri üyeleri, dernek başkanları ve sosyal medyayı en iyi kulla­nan ünlüler ve sosyal medya fenomenleri de katılım gösterdi.

Bölümler ve ödüller

Ayrıca yarışmada 16 ayrı kategoride sosyal medyayı en iyi kullanan ünlüler ve feno­menler de ödüllendirildi. Başvuruları de­ğerlendiren jüride PR, medya satın alma, sosyal medya ve dijital ajans temsilcileriy­le fikir önderleri, akademisyenler ve der­nek yöneticileri yer aldı.

Bu sene üçüncüsü düzenlenen Social Me­dia Awards Turkey 2019’da 1 Mart 2018- 12 Mart 2019 tarihleri arasında dijitalde yayınlanan çalışmalar katıldı. Yarışmanın ödüllendirme sistemiyse Jüri Ödülleri, BoomSonar’ın “Sosyal Medya Marka En­deksi” olan SocialBrands Veri Analitiği Ödülleri ve Grand Prix olmak üzere üç bö­lümden oluştu. Veri Ödülleri’nde sıralama yapılırken SocialBrands’in 30’dan fazla veri temelli kriter kullanan algoritması temel alındı. Tüm bölümlerde en başarılı işler Altın, Gümüş ve Bronz Ödüllerin sa­hibi oldu.

ETİKETLER :
ELİTE WORLD BANNER EFOR ÇAY EKİCİİİ EKİCİ EKİCİ

ÖNERİLEN HABERLER

BEYMEN BAKERY PLUS BEYMEN CLUB PAYNET 300 X 250 KARE BANNER-1 PAYNET KARE BANNER
DANET BANNER-2 DANET BANNER-1 BEYMEN.COM VİVİDENT SAKIZ 300 X 250 KARE BANNER