AVM’ler Müşterilerinin Yüzünü Param Kart’lar ile Güldürüyor!

AVM’ler Müşterilerinin Yüzünü Param Kart’lar ile Güldürüyor!

Bu haber 34145 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Türkiye’de fintech ekosisteminin büyümesi; AVM’lerin düzenlediği kampanya ve sadakat programlarından daha çok tüketicinin yararlanmasını ve hediye kazanmasını sağlıyor.

Çoğunlukla araba gibi büyük ama tek bir kazananı olabilen hediye çekilişi uygulamalarından yavaş yavaş vazgeçen AVM’ler, yapılan alışveriş ölçüsünde TL yüklü hediye kart uygulamaları ile hem daha fazla tüketiciye hediye  kazandırıyor hem de harcamaların yine AVM’de yapılması ile AVM içerisindeki  mağaza sahiplerini mutlu ediyor.

20 ilde 40 AVM ile birlikte 300 bin Param Kart’a sahibiz… 

2.5 milyonu aşan bireysel ve 5 bine yakın ticari müşteri sayısına ulaşan ve Param Classic Kart başta olmak üzere 50’nin üzerinde farklı kart programı bulunan Turk Elektronik Para A.Ş., Türkiye’de banka dışında BKM üyesi olan ilk elektronik para kuruluşu. 2018 yılını 5 milyar TL’nin üzerinde işlem hacmi ile geride bıraktıklarını ifade eden Turk Elektronik Para A.Ş. Satış ve Pazarlama DirektörüÖzlem Gürsoy, “20 ilde 40 AVM ile birlikte 300 bin Param Kart’a sahibiz. En yeni işbirliğimizi İstanbul Anadolu yakasının en gözde ve trend alışveriş merkezi Emaar ile yaptık. Türkiye’ye dev bir yatırım yapan ve dünya çapında gayrimenkul projeleri geliştiren Emaar Properties PJSC ile işbirliği yapmaktan büyük memnuniyet duyuyoruz” dedi. Bugüne kadar toplamda 2,5 milyonu aşan kişinin Param Kart avantajlarından faydalandığını belirtirken, işlem sayısının 84 milyona ulaştığını da sözlerine ekledi. 

Emaar, 7 bin 500 kişiye TL yüklü Param Kart Hediye Edecek…

İşbirliği kapsamında 08 Nisan ve 6 Haziran 2019 tarihleri arasında aynı gün içinde yapılacak toplamda 750 TL’lik alışverişe anında 75 TL yüklü Param Classic Kart ve 4 kişiye de çekilişle 25.000 TL yüklü Param Classic Kart hediye edilecek. 

ETİKETLER :
ELİTE WORLD BANNER EFOR ÇAY EKİCİİİ EKİCİ EKİCİ

ÖNERİLEN HABERLER

BEYMEN BAKERY PLUS BEYMEN CLUB PAYNET 300 X 250 KARE BANNER-1 PAYNET KARE BANNER
DANET BANNER-2 DANET BANNER-1 BEYMEN.COM VİVİDENT SAKIZ 300 X 250 KARE BANNER