Barilla, şehrin en fit hafta sonuna lezzet kattı.

Barilla, şehrin en fit hafta sonuna lezzet kattı.

Bu haber 19183 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Türkiye'nin en ünlü diyetisyenleri, şefleri, spor hocalarının sağlıklı yaşam tutkunlarıyla buluştuğu organizasyonda en fit Barilla ve Wasa tarifleri, ziyaretçilerin beğenisine sunuldu. “Herkes fit, her şey fit, her an fit, her yer fit, her yemek fit” sloganı ile gerçekleştirilen Fit Weekend, ziyaretçilerine şehrin en fit hafta sonunu Barilla ile Kanyon’da yaşattı.

İtalyan gastronomi kültürünün en önemli temsilcisi Barilla, Kanyon AVM’de bu yıl 8’incisi gerçekleştirilen Fit Weekend etkinliğinin sponsorları arasında yer aldı. Sağlıklı yaşam tutkunları ile Türkiye’nin ünlü diyetisyenleri ve şeflerin yanı sıra ünlü spor uzmanlarını üç gün boyunca buluşturan etkinlik, yoğun ilgi gördü. “Herkes fit, her şey fit, her an fit, her yer fit” sloganı ile gerçekleşen etkinlikte ziyaretçiler, en yeni sağlıklı yaşam trendlerini öğrenme ve birçok sağlık uzmanıyla buluşma fırsatı yakaladı.

En Fit Barılla Ve Wasa Tarifleri Ziyaretçilerle Buluştu

Birbirinden ünlü konuşmacıların yanı sıra sağlıklı beslenmeye yönelik ürünlerin ve en fit tariflerin ziyaretçilerle buluştuğu organizasyonda Barilla ve Wasa lezzet şöleni yaşattı. Barilla standında Pesto Genovese Soslu Fusilli ve Tam Buğday Integrale Makarna Salatası tarifleri servis edilirken; Wasa standında ise Humus Kreması, Portakallı Bitter Çikolata Ganaj ve Havuç Tarator dip sosları eşliğinde gevrek ekmek ve sandviç tadımı gerçekleştirildi.

Şenlik Havasında Fit Bir Haftasonu

Üç gün süren etkinlik, diyetisyen söyleşileri, ünlü şeflerin katılımı ile gerçekleşen Fit Workshoplar, spor hocalarının egzersizlerinin yanı sıra yoga, zumba, hiphop dansları ile tam bir şenlik havasına büründü. 20’yi aşkın ismin konuşmacı olarak katıldığı Fit Weekend'de ziyaretçiler ücretsiz vücut analizi yaptırarak uzmanlardan yorum ve tavsiye aldı.

ETİKETLER :
ELİTE WORLD BANNER EFOR ÇAY EKİCİİİ EKİCİ EKİCİ

ÖNERİLEN HABERLER

BEYMEN BAKERY PLUS BEYMEN CLUB PAYNET 300 X 250 KARE BANNER-1 PAYNET KARE BANNER
DANET BANNER-2 DANET BANNER-1 BEYMEN.COM VİVİDENT SAKIZ 300 X 250 KARE BANNER