İş Dünyasının Önemli İsimleri Öğrencilerle Bir Araya Geliyor!.

İş Dünyasının Önemli İsimleri Öğrencilerle Bir Araya Geliyor!.

Bu haber 20269 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

‘İşimiziş’ etkinliğiyle gençlerin kariyer yolculuklarında merak ettikleri tüm sorular, Türkiye’nin önemli iş insanları tarafından yanıtlanacak.

Bahçeşehir Üniversitesi (BAU) İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi tarafından ‘İŞİMİZİŞ’ etkinliği düzenleniyor. Farklı sektörlerde faaliyet gösteren firmaların başarılı ve tecrübeli üst düzey yöneticileri ve girişimcilerin katılacağı etkinlik, 2 bölümlük soru cevap şeklinde ve interaktif etkinlikler ile gerçekleşecek. İş dünyasının önemli isimleri; bilgi, tecrübe ve kariyer yolculuklarına dair merak edilen her soruyu öğrenciler için yanıtlayacak. Son olarak program, mezun öğrencilerin konuşmaları ve stand-up gösterisi ile sona erecek.

Etkinlik Akışı Birinci Oturum:
9.30 – 9.35 Açılış Konuşmaları - BAU Rektörü Prof. Dr. Şenay Yalçın, İİSBF Dekanı Prof. Dr. İpek Altınbaşak Farina
9.45– 11.00 İşimiz İş Konuşmacı Paneli 
Ayşe Kırımlı –AK Danışmanlık Kurucu, Profesyonel İş Kadınları (PWN İstanbul) Yönetim Kurulu Üyesi Ebru Dorman – MV Holding CEO’su ve StartersHub Yönetim Kurulu Başkanı, Emre Özbek –Cisco Türkiye İnovasyon Lideri, Gamze Cizreli – BIGCHEFS Cafe & Brasserie, Kurucu Ortak ve Yönetim Kurulu Başkanı, Mehmet T. Nane – Pegasus CEO, Renan Özyerli – MSD (Merck Sharp & Dohme) Türkiye Genel Müdürü, Ruken Mızraklı – Gündüz Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı, Tankut Tunaoğlu – P&G, Yönetim Kurulu Başkanı / Genel Müdür, Türkiye ve Kafkasya
11:00-11:30 Speed Dating 1

İkinci Oturum:

11:30-12:45 İşimiz İş Konuşmacı Paneli

Ahmet C. Dördüncü – Akkök Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve İcra Kurulu Başkanı,Berrin Önder –Logos Portföy Kurucu Ortağı, Mudanya Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı, Servinvest Kurucu Ortağı, C. Sani Tiryaki –Enerji Yatırımcıları Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Danışman,Çağlar Göğüş – Doğan Holding İcra Kurulu Başkanı Girişimci,Ela Ermiş – Unilever Müşteri Hizmetleri ve Lojistik Direktörü, Eser Cevahir – Cevahir Holding Yönetim Kurulu Üyesi, Sema Tamer Gürses – AMANTARA YönetiM Danışmanı, Tamer Haşimoğlu – Koç Holding Turizm Gıda ve Perakende Grubu Başkanı.

12:45-13:00 Tanıtım Videoları

Öğle arası Üçüncü Oturum

14:00 - 14.45 İşimiz İş Mezunlar Konuşması 
14:45-14:50 Tanıtım Videoları 
14:50-15:15 Kahoot
15:15 – 16:00 İşimiz İş Stand-up Gösteri

ETİKETLER :
ELİTE WORLD BANNER EFOR ÇAY EKİCİİİ EKİCİ EKİCİ

ÖNERİLEN HABERLER

BEYMEN BAKERY PLUS BEYMEN CLUB PAYNET 300 X 250 KARE BANNER-1 PAYNET KARE BANNER
DANET BANNER-2 DANET BANNER-1 BEYMEN.COM VİVİDENT SAKIZ 300 X 250 KARE BANNER