Başarılı İK vizyonu Tavuk Dünyası’na çifte ödül getirdi!

Başarılı İK vizyonu Tavuk Dünyası’na çifte ödül getirdi!

Bu haber 32273 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Kaliteli hizmet sunabilmenin odağına çalışanlarının yetkinliklerini ve çalışan deneyimini en üst seviyeye taşıma hedefini koyan Tavuk Dünyası, sahip olduğu İK yaklaşımı ve yaşattığı çalışan deneyimiyle hem ‘Türkiye’nin En İyi İşverenleri’ arasına  girdi hem de ‘İnsana Saygı Ödülü’nü aldı.

İstanbul’daki genel merkezi ve Türkiye’nin 50’ye yakın şehrinde bulunan 190’dan fazla restoranında görev yapan 3 bine yakın çalışanıyla Tavuk Dünyası, yeni şube yatırımlarıyla çalışan sayısını artırmayı sürdürüyor.

Kaliteli hizmet sunabilmenin odağına çalışanlarının yetkinliklerini ve çalışan deneyimini en üst seviyeye taşıma hedefini koyarak hareket eden Tavuk Dünyası, sahip olduğu İK yaklaşımı ve yaşattığı çalışan deneyimiyle iki farklı ödüle birden layık görüldü. 

Tavuk Dünyası, ‘Türkiye’nin En İyi İşverenleri’ arasında

Bu ödüllerden ilki, her yıl Türkiye’de ve dünyada şirket analizleri yapan Great Place to Work Enstitüsü’nün açıkladığı ‘Türkiye’nin En İyi İşverenleri’ araştırmasından geldi. 

92 şirketin aday olduğu ve güven, saygı, hakkaniyet, gurur ile takım ruhu gibi farklı boyutların analiz edildiği; aynı zamanda İK uygulamaları ile çalışanların bağlılık anketi değerlendirmelerinin de esas alındığı araştırma sonucunda Tavuk Dünyası, 500 - 2.000 çalışan sayısı kategorisinde 6. oldu ve ‘Türkiye’nin En İyi İşverenleri’ ödülünü aldı.

‘İnsana Saygı’ Ödülü’nü de kazandı 

Tavuk Dünyası’nın insan kaynakları çalışmaları kapsamında layık bulunduğu ikinci ödül ise Kariyer.net tarafından bu yıl 18. kez verilen İnsana Saygı Ödülleri’nden geldi. 

İş başvurularını en hızlı ve en yüksek oranda yanıtlayan firmaların yanı sıra, en çok başvuru alan ve en çok istihdam yaratan firmaların değerlendirildiği organizasyondainsan odaklı hizmet ve yönetim anlayışıyla sektöründe fark yaratan Tavuk Dünyası, ‘İnsana Saygı Ödülü’ almaya layık bulundu.

ETİKETLER :
ELİTE WORLD BANNER EFOR ÇAY EKİCİİİ EKİCİ EKİCİ

ÖNERİLEN HABERLER

BEYMEN BAKERY PLUS BEYMEN CLUB PAYNET 300 X 250 KARE BANNER-1 PAYNET KARE BANNER
DANET BANNER-2 DANET BANNER-1 BEYMEN.COM VİVİDENT SAKIZ 300 X 250 KARE BANNER