Koroplast’la Ramazan Pideleri Bayatlamıyor!.

Koroplast’la Ramazan Pideleri Bayatlamıyor!.

Bu haber 11493 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Yenilikçi ve çok yönlü ürünleriyle Ramazan ayında da hayatı kolaylaştıran Koroplast, www.hayatikolaylastirir.com platformuyla Ramazan sofraları için ilham verici tüyolar ve pratik tarifler öneriyor.

Koroplast’ın yalnızca mutfakta değil, yaşamın her alanında pratik bilgiler içeren web sitesi www.hayatikolaylastirir.com, Ramazan ayında kalabalıklaşan sofralar için kolay uygulanabilir tarifler ve tüyolar sunuyor. Platformda; iftara hangi yemeği yapacağına karar veremeyenler, önceden hazırlık yaparak zaman kazanmak isteyenler ve eldeki malzemelerle sofrayı bir ziyafete dönüştürmek isteyenler için birbirinden zengin öneriler yer alıyor. 

Kalan ramazan pidelerini fırından çıkmış gibi taptaze hale getirerek hem israfı önleyebilir hem de sıcacık pidelerle misafirlerinize sürpriz yapabilirsiniz. Çift kilitli poşette muhafaza ettiğiniz, bir veya iki gün öncesinin ramazan pidesini poşetinden çıkartın. Bir kaseye içme suyu koyun. Elinizle gelişi güzel su serperek pideyi ıslatın. Her tarafı nemlenince hazır demektir. Pideyi 200 derecede ısınmış fırında telin üzerine koyun. 2-3 dakika içerisinde pideniz hazır!

ETİKETLER :
ELİTE WORLD BANNER EFOR ÇAY EKİCİİİ EKİCİ EKİCİ

ÖNERİLEN HABERLER

BEYMEN BAKERY PLUS BEYMEN CLUB PAYNET 300 X 250 KARE BANNER-1 PAYNET KARE BANNER
DANET BANNER-2 DANET BANNER-1 BEYMEN.COM VİVİDENT SAKIZ 300 X 250 KARE BANNER