İstanbul PERDER üyeleri iftarda bir araya geldi!.

İstanbul PERDER üyeleri iftarda bir araya geldi!.

Bu haber 8757 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Yıldız Parkı Malta Köşkü’nde düzenlenen iftar yemeği İstanbul PERDER üyelerinin katılımıyla gerçekleşti. İstanbul ve çevresinde toplam bin 620 satış noktasında hizmet sunan PERDER üyeleri, iftar yemeğinde bir araya gelerek hem perakende hem de dernek gündemindeki konuları istişarede bulundular.

Açılış konuşmasını yapan İstanbul PERDER Başkanı Ramazan Ulu, Ramazan ayının birlik, beraberlik ve kardeşlik ayı olduğunu belirtti. Ramazan Ulu, “Bu özel günde siz değerli üyelerimizle bir arada olmak mutluluk verici. Katılımınızdan dolayı hepinize teşekkür ederim” mesajını iletti. 

Ulu, Aralık ayında beşincisi gerçekleştirilecek olan “Yerli Market Haftası Fuarı”nın çalışmalarına şimdiden başladıklarını, daha önceki yıllarda olduğu gibi verimli ve dolu dolu bir program sunmak için üretici, tedarikçi ve perakendeye hizmet sunan firmalar ile görüşmelerin devam ettiğini belirtti. PERDER üyelerini, sektörün aktörleriyle bir araya getirmek, perakendeci-üretici işbirliğini geliştirmek için büyük emek verdiklerini sözlerine ekledi. 

ETİKETLER :
ELİTE WORLD BANNER EFOR ÇAY EKİCİİİ EKİCİ EKİCİ

ÖNERİLEN HABERLER

BEYMEN BAKERY PLUS BEYMEN CLUB PAYNET 300 X 250 KARE BANNER-1 PAYNET KARE BANNER
DANET BANNER-2 DANET BANNER-1 BEYMEN.COM VİVİDENT SAKIZ 300 X 250 KARE BANNER