Kocaman Balıkçılık Brüksel Global Su Ürünleri Fuarı'na Katıldı!

Kocaman Balıkçılık Brüksel Global Su Ürünleri Fuarı'na Katıldı!

Bu haber 12915 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Su ürünleri sektörünün dünyadaki en büyük ve prestijli buluşma noktalarından biri olan “Brüksel Global Su Ürünleri Fuarı”na donuk, marine, söğüş ve füme ürünleriyle katılan Kocaman Balıkçılık, katılımcıların yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Belçika'nın başkenti Brüksel'deki “Expo Center”da 40 bin metrekarelik alanında bu yıl 27’ncisi düzenlenen “Brüksel Global Su Ürünleri Fuarı”na katılan Kocaman Balıkçılık yeni nesil ürünlerini taıttı. 

Uluslararası düzeydeki sektör profesyonelleriyle aynı çatı altında buluşan Kocaman Balıkçılık, ürünlerini ziyaretçileriyle biraraya getirdi. Dünyanın farklı noktalarından ziyaretçi ve katılımcıların büyük ilgi gösterdiği Brüksel Global Su Ürünleri Fuarı kapsamında donuk, marine, söğüş ve füme ürünlerini fuar katılımcılarının ve ziyaretçilerinin beğenisine sunan Kocaman, önemli iş birliklerine imza attı. 

“Yeni pazarlara ulaşmak için çalışıyoruz”

Brüksel fuarının sektörün en önemli fuarlarından biri olduğunu ve ilk yılından itibaren her sene katılım gösterdiklerini söyleyen Kocaman Balıkçılık Yönetim Kurulu Başkanı Osman Kocaman, “Kocaman Balıkçılık olarak bu sene fuarda 5.Hall’deki yerimizi alarak çok yoğun bir fuar süreci geçirdik. Var olduğumuz pazarlar dışında yeni pazarlara ulaşmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İhracat departmanımız bugün bu hedef doğrultusunda bizim için en efektif ülkeleri belirleyerek ihracat ağımızı genişletmeye devam ediyor. Ciromuzun yüzde 90’ı ihraç ürünlerinden oluşuyor” açıklamasında bulundu.

ETİKETLER :
ELİTE WORLD BANNER EFOR ÇAY EKİCİİİ EKİCİ EKİCİ

ÖNERİLEN HABERLER

BEYMEN BAKERY PLUS BEYMEN CLUB PAYNET 300 X 250 KARE BANNER-1 PAYNET KARE BANNER
DANET BANNER-2 DANET BANNER-1 BEYMEN.COM VİVİDENT SAKIZ 300 X 250 KARE BANNER