ÖTV artışı öncesi son Koş Koş fırsatı!.

ÖTV artışı öncesi son Koş Koş fırsatı!.

Bu haber 32832 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

MediaMarkt, teknolojiseverlere çılgın fırsatlar sunduğu Koş Koş Günleri’nin bir yenisini 24 Mayıs sabahı Türkiye’deki tüm mağazalarında ve mediamarkt.com.tr’de başlattı. 

Geniş ürün yelpazesiyle konforlu alışverişin keyfini sunan MediaMarkt, teknolojiseverler için hayata geçirdiği Koş Koş Günleri’yle onlara kaçırılmaz fırsatlar sunmaya devam ediyor. Teknolojiseverlerin merakla beklediği MediaMarkt Koş Koş Günleri’nin bir yenisi ise 24 Mayıs Cuma günü tüm Türkiye’deki MediaMarkt mağazalarında ve mediamarkt.com.tr’de başladı. 30 Mayıs tarihine kadar sürecek Koş Koş Günleri’nin yıldız ürünleri ise ÖTV artışı öncesi cazip fiyatlarla satılan akıllı telefonlar!

Akıllı telefon almanın tam zamanı

Beklenen ÖTV artışı öncesinde akıllı telefon almak isteyenlere özel fırsatlar ve taksit imkanları sunan MediaMarkt’ın Koş Koş Günleri kapsamında 24-26 Mayıs arasında Apple iPhone 6S 32 GB’ı 2499 TL’den, 27-30 Mayıs arasında Samsung Galaxy A50 64 GB’ı ise 2699 TL’den satılıyor. Ayrıca Denizbank’ın faizsiz kredi fırsatıyla 12 aya varan taksit imkanı da bulunuyor. 

Koş Koş Günleri’nde çeşitli kategorilerden ürünler indirime giriyor

MediaMarkt, merakla beklenen Koş Koş Günleri’nde indirim uyguladığı ürünlerdeki kategori çeşitliliğiyle de dikkat çekiyor. Kampanya kapsamında çay ve kahve makinelerinden ütülere, televizyonlardan bilgisayarlara, elektrikli süpürgelerden mutfak ürünlerine ve aksesuarlara kadar onlarca kategoride on binlerce üründe çok özel indirimler gerçekleştiriliyor.

ETİKETLER :
ELİTE WORLD BANNER EFOR ÇAY EKİCİİİ EKİCİ EKİCİ

ÖNERİLEN HABERLER

BEYMEN BAKERY PLUS BEYMEN CLUB PAYNET 300 X 250 KARE BANNER-1 PAYNET KARE BANNER
DANET BANNER-2 DANET BANNER-1 BEYMEN.COM VİVİDENT SAKIZ 300 X 250 KARE BANNER