A.L.F.A Awards’dan Paşabahçe’ye Ödül!.

A.L.F.A Awards’dan Paşabahçe’ye Ödül!.

Bu haber 24647 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Paşabahçe, Akademetre ve Marketing Türkiye iş birliğiyle düzenlenen, müşteri deneyimini en iyi yöneten markaların ödüllendirildiği A.L.F.A. Awards tarafından Züccaciye kategorisinde birincilik ödülüne layık görüldü. 

Müşteri deneyimini en iyi yöneten markaların ödüllendirildiği A.L.F.A. Awards; Paşabahçe’yi Züccaciye kategorisinde birincilik ödülüyle taçlandırdı. Paşabahçe Satış ve Başkan Yardımcısı Ertan Kurt ödülü Marketing Türkiye Genel Yayın Yönetmeni Günseli Özen ve Akademetre Yönetim Kurulu Başkanı Halil İbrahim Zengin’den aldı.

Akademetre’nin Marketing Türkiye iş birliğiyle düzenlediği, Türkiye’nin çeşitli illerinden tüketicilerle yapılan görüşmelerin sonucunda 63 kategoride belirlenen ödüller, 28 Mayıs Çarşamba akşamı İstanbul Yapı Kredi Bomontiada’da gerçekleştirilen törenle sahiplerini buldu. 25 farklı sektörden markanın değerlendirildiği ödül gecesinde Paşabahçe, Züccaciye kategorisinde birinicilik ödülüne layık görüldü.

5 yıldır düzenlenen A.L.F.A. Awards’da markalar, şikayetleri cevaplama yöntemi ve kullanıcıların memnuniyetine ilişkin sürecin değerlendirmesiyle ödül almaya hak kazanıyor.

Cam sektörünün küresel oyuncusu konumundaki Şişecam Topluluğu şirketlerinden Paşabahçe Cam Sanayii ve Ticaret A.Ş., cam ev eşyası alanında Avrupa’nın ikincidünyanın ise üçüncü büyük üreticisidir. İhtisaslaşmış mağazacılıkta özgün yapısıyla Türkiye’de lider olan ‘Paşabahçe Mağazaları’nıda bünyesinde barındıran Paşabahçe Cam, 80 yıllı aşkın geçmişiyle Türkiye’nin en köklü kuruluşları arasında yer alıyor.

Otomatik ve el imalatı olarak 10 binin üzerindeki ürün çeşidiyle çok geniş bir müşteri kitlesine hitap eden ve ürünlerini 140 ülkeye ihraç eden Paşabahçe Cam, üretim faaliyetlerini Türkiye’de Kırklareli, Eskişehir ve Denizli fabrikalarında, yurt dışında ise Bulgaristan, Rusya Federasyonu ve Mısır’daki tesislerinde gerçekleştiriyor.

ETİKETLER :
ELİTE WORLD BANNER EFOR ÇAY EKİCİİİ EKİCİ EKİCİ

ÖNERİLEN HABERLER

BEYMEN BAKERY PLUS BEYMEN CLUB PAYNET 300 X 250 KARE BANNER-1 PAYNET KARE BANNER
DANET BANNER-2 DANET BANNER-1 BEYMEN.COM VİVİDENT SAKIZ 300 X 250 KARE BANNER