Türkiye’nin En İtibarlı  Fast Food Markası Burger Kıng®

Türkiye’nin En İtibarlı Fast Food Markası Burger Kıng®

Bu haber 23848 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Türkiye’de hızlı servis restoran sektöründe çeyrek asırlık tecrübesiyle TAB Gıda çatısı altında faaliyet sürdüren Burger King®, Türkiye İtibar Endeksi araştırması ödül töreninde ‘Türkiye’nin En İtibarlı Fast Food Markası’ seçildi.

Türkiye’de hızlı servis restoran sektörünün lideri TAB Gıda çatısı altında lezzet tutkunlarıyla buluşan Burger King®, Türkiye İtibar Endeksi araştırmasının ödül töreninde, restoran sektörü fast food kategorisinde Türkiye’nin En İtibarlı Markası ödülüne layık görüldü.

Saha çalışmaları 15 Aralık 2018-30 Ocak 2019'da gerçekleştirilen, 12 bin kişiye 60 farklı sorunun yöneltildiği ve yaklaşık 120 bin dakikalık telefon görüşmesinin yapıldığı TİE 2018 Araştırması'nda, Türkiye ekonomisinin lokomotifi 30 farklı sektörde faaliyet gösteren marka ve kurumların itibarları ölçümlendi.

Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) İstatistik Bölümü’nün akademik denetiminde ve raportörlüğünde bu yıl 8’incisi gerçekleştirilen Türkiye İtibar Endeksi Araştırması’na göre, Burger King®’in kazanmış olduğu ‘Türkiye’nin En İtibarlı Markası’ ödülünü TAB Gıda Pazarlama Koordinatörü Yasemin Ağırdır aldı.

ETİKETLER :
ELİTE WORLD BANNER EFOR ÇAY EKİCİİİ EKİCİ EKİCİ

ÖNERİLEN HABERLER

BEYMEN BAKERY PLUS BEYMEN CLUB PAYNET 300 X 250 KARE BANNER-1 PAYNET KARE BANNER
DANET BANNER-2 DANET BANNER-1 BEYMEN.COM VİVİDENT SAKIZ 300 X 250 KARE BANNER