Gıda Güvenliği 81 İlde ‘Güvenilir Eller’de!.

Gıda Güvenliği 81 İlde ‘Güvenilir Eller’de!.

Bu haber 10691 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Türkiye’nin ilk ve tek online gıda güvenliği eğitim-sertifika programı ‘Güvenilir Eller’ gıda güvenliği eğitimlerine 81 ilde, 45 binden fazla şef katıldı.

Ev dışı tüketim sektöründe her iki işletmeden birine ulaşan Unilever Food Solutions’ın, şeflerin gıda güvenliği alanındaki beklentilerini karşılamak amacıyla Gıda Güvenliği Derneği işbirliğiyle başlattığı ‘Güvenilir Eller’ online gıda güvenliği eğitimi  Türkiye’nin tüm illerinden şeflere ulaşarak gıda güvenliği bilincini 2019 yılında da artırmaya devam ediyor. ‘Türkiye Şef Araştırması’na katılan şeflerin yüzde 80’inin ‘Gıda Güvenliği’ alanında eğitim almayı en öncelikli ihtiyacı olarak tanımlamasını ardından sektöre kazandırılan proje ile son üç yıldır her boyutta işletmeye gıda güvenliği bilinci veriliyor.

Gıda Güvenliği Derneği tarafından içeriği oluşturulan ve beş modülden oluşan online eğitim programında, gıda güvenliği konusunda temel bilgiler şeflere aktarılıyor. Online eğitimleri tamamlayan şeflere Gıda Güvenliği Derneği onaylı isme özel sertifika gönderiliyor. Bugüne kadar Türkiye genelinde 45.431 şef guvenilireller.com’a kayıt olarak eğitimlere başladı. 31.761 şef ismine özel sertifikasını aldı. Projede en fazla kayıt alınan şehirler sırasıyla İstanbul (11.369), Antalya (5.194) ve Ankara (4.556) oldu.

Fiziksel ve kimyasal tehlikeler, temizlik, üretim güvenliği, çapraz bulaşma ve HACCP uygulamaları başlıklarından oluşan Güvenilir Eller online eğitimleri; gıdaların hazırlanmasından, depolanmasına, ham maddelerin tüketim aşamasından süreçte karşılaşılabilecek tehlikelerle ilgili bölümleri içeriyor.

ETİKETLER :
ELİTE WORLD BANNER EFOR ÇAY EKİCİİİ EKİCİ EKİCİ

ÖNERİLEN HABERLER

BEYMEN BAKERY PLUS BEYMEN CLUB PAYNET 300 X 250 KARE BANNER-1 PAYNET KARE BANNER
DANET BANNER-2 DANET BANNER-1 BEYMEN.COM VİVİDENT SAKIZ 300 X 250 KARE BANNER