İstMarina bu hafta sonu sağlık ve eğlence dolu!

İstMarina bu hafta sonu sağlık ve eğlence dolu!

Bu haber 12339 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Moda, eğlence ve lezzeti denize nazır konumda sunan İstMarina Alışveriş Merkezi, sosyal ve kültürel aktiviteleri ile her yaştan ziyaretçilerine keyifli anlar sunmaya devam ediyor. 

İstMarina AVM, 14 – 15 – 16 Haziran tarihleri arasında Doğal Yaşam Pazarı’na ev sahipliği yapacak. Doğal yaşam ürünlerinden, sağlıklı yiyeceklere, kişisel bakım ürünlerinden, giyim ve oyuncağa kadar en doğal ürünler bu pazarda bir araya gelecek.

3 gün boyunca sürecekDoğal Yaşam Pazarı, 12.00 ve 20.00 saatleri arasındaolacak.

Etkinliğin ikinci günü 15 Haziran saat 16.00’da ise, Ünlü Onkolog Dr. Yavuz DizdarİstMarinaAVM’de Sağlıklı Yaşam Söyleşisi gerçekleştirecek. AVM misafirlerininkatılımıyla renklenecek söyleşide,seyircilerin merak ettiği tüm soruları yanıtlayacak olan Dr. Yavuz Dizdar, sağlıklı yaşamanın püf noktalarını anlatarak, kitabından da önemli ipuçları paylaşacak. 

Kral Şakir İstMarina’da çocuklar ile buluşuyor!

Türkiye’nin ilk yerli çizgi dizisi Kral Şakir dans gösterileri ve eğlenceli hikayeleriyle İstMarinaAVM’ye geliyor. 14 – 15 -16 Haziran tarihlerinde 14.00 – 16.00 – 18.00 saatlerinde en eğlenceli gösterilerini sergileyecek olan Kral Şakir,Bir aslan ailesinin başından geçen komik ve neşeli hikayeleri anlatacak. Çocuklara unutulmaz bir hafta sonu yaşatmaya hazırlanan çizgi kahramanlar, gösteri sonunda çocuklarla sohbet ederek onlarla bol bol fotoğraf da çektirecek. Heyecan dolu gösteriye tüm çocuklar ücretsiz katılabilecek.

ETİKETLER :
ELİTE WORLD BANNER EFOR ÇAY EKİCİİİ EKİCİ EKİCİ

ÖNERİLEN HABERLER

BEYMEN BAKERY PLUS BEYMEN CLUB PAYNET 300 X 250 KARE BANNER-1 PAYNET KARE BANNER
DANET BANNER-2 DANET BANNER-1 BEYMEN.COM VİVİDENT SAKIZ 300 X 250 KARE BANNER