Kızılay’dan FLO’ya Platin Madalya!.

Kızılay’dan FLO’ya Platin Madalya!.

Bu haber 20376 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

FLO Mağazacılık, Türk Kızılay’ının kuruluşunun 151’inci yılında düzenlenen Kızılay Bağışçıları Madalya Töreni’nde Platin Madalya ile ödüllendirildi.

FLO Mağazacılık adına madalyayı Kamu İlişkileri ve Sosyal Sorumluluk Direktörü Mehmet Tahir Bayraksoy teslim aldı. 

Türkiye’de ayakkabı sektörünün pazar lideri FLO Mağazacılık, Türkiye’nin en köklü kurumlarından Türk Kızılay’ının kuruluşunun 151’inci yıl dönümünde düzenlenen Kızılay Bağışçıları Madalya Töreni’nde Platin Madalya ile ödüllendirildi. Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda düzenlenen gecede ödülü FLO Mağazacılık adına Kamu İlişkileri ve Sosyal Sorumluluk Direktörü Mehmet Tahir Bayraksoy, Türk Kızılay Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık ve Sağlık Bakanı Sayın Dr. Fahrettin Koca’nın elinden aldı. FLO Mağazacılık’ın aldığı Platin Madalya; Türk Kızılay’ı tarafından verilen en üst seviye madalya olarak biliniyor.

FLO Mağazacılık Kamu İlişkileri ve Sosyal Sorumluluk Direktörü Mehmet Tahir Bayraksoy Türkiye’nin en önemli kurumlarından biri tarafından ödüllendirildiklerini vurgulayarak bugüne kadar Kızılay’la gerçekleştirdikleri çalışmalarla ihtiyaç sahibi insanlara destek oldukları için mutlu olduklarını ifade etti.Türk Kızılay’ının bağışçılarının ödüllendirildiği törene Sağlık Bakanı Sayın Dr. Fahrettin Koca, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş ve Türk Kızılay Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık’ın yanı sıra Türk Kızılay’ına gönül veren bağışçılar ve gönüllüler de katıldı.

ETİKETLER :
ELİTE WORLD BANNER EFOR ÇAY EKİCİİİ EKİCİ EKİCİ

ÖNERİLEN HABERLER

BEYMEN BAKERY PLUS BEYMEN CLUB PAYNET 300 X 250 KARE BANNER-1 PAYNET KARE BANNER
DANET BANNER-2 DANET BANNER-1 BEYMEN.COM VİVİDENT SAKIZ 300 X 250 KARE BANNER