Tavuk Dünyası Bodrum Midtown AVM'de Açıldı.

Tavuk Dünyası Bodrum Midtown AVM'de Açıldı.

Bu haber 31472 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Tavuk Dünyası, geçtiğimiz sene Türkiye’deki 150. restoranı olarak hizmete giren Bodrum’daki ilk şubesinden sonra şehirdeki 2. restoranının kapılarını Midtown AVM’de açtı.

Ödüllü leziz tavuklarını, enfes makarna ve taptaze Akdeniz salatası ile birlikte kocaman doyurucu tabaklarda, ulaşılabilir fiyatlarla ve konforlu bir restoran atmosferinde konuklarına sunan Tavuk Dünyası,geçtiğimiz yıl Bodrum’daki ilk şubesini Bodrum Marina Caddesi’nde açmıştı. 

Tavuk Dünyası,Bodrum’daki 2. şubesinin kapılarını ise Midtown AVM’de konuklarına açarak, Bodrumlu lezzet severleri bu yeni restoranında da ağırlamaya başladı. 

Tavuk Dünyası CEO’su Volkan Mumcu, Bodrum’da açtıkları ikinci şubeleri konusunda şunları söyledi: “Geçtiğimiz yıl Bodrum’daki ilk yatırımımız olarak Marina Caddesi’ndeki şubemizi açmış ve zengin menümüzü Bodrumlu misafirlerimize de sunmaya başlamıştık. Gerek Bodrumlu lezzet severlerin gerekse de bölgedeki yatırımcıların bizlere gösterdiği ilgiyle Bodrum’da bu yıl da yeni bir şube açmanın heyecanını yaşıyoruz. Midtown AVM’de hizmete giren bu ikinci şubemizle, Bodrumlu konuklarımızın yiyecekleri güzel bir yemek ile alışverişleri sırasında keyifli bir mola verecekleri lezzet noktası olacağız. Hangi bölgede ya da şehirde olursa olsun; açtığımız her yeni şubemizle birlikte bizlerden yakın ilgilerini eksik etmeyen tüm misafirlerimize tekrar teşekkür ediyor, kendilerinin gösterdiği teveccühe layık olmak adına aralıksız şekilde çalışmalarımızı sürdüreceğimizi yinelemek istiyorum.”

Hizmete giren Bodrum Midtown AVM’deki şubesiyle birlikte, Tavuk Dünyası’nın Türkiye’deki AVM restoranlarının sayısı 141’e ulaşmış oldu.

ETİKETLER :
ELİTE WORLD BANNER EFOR ÇAY EKİCİİİ EKİCİ EKİCİ

ÖNERİLEN HABERLER

BEYMEN BAKERY PLUS BEYMEN CLUB PAYNET 300 X 250 KARE BANNER-1 PAYNET KARE BANNER
DANET BANNER-2 DANET BANNER-1 BEYMEN.COM VİVİDENT SAKIZ 300 X 250 KARE BANNER