Banabi ile Market Ürünleri şimdi de İzmirlilerin Kapısında!.

Banabi ile Market Ürünleri şimdi de İzmirlilerin Kapısında!.

Bu haber 14389 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Banabi hizmeti ile Yemeksepeti; İzmirli kullanıcılarına dondurma, dondurulmuş gıdalar, meyve-sebze, anne-bebek ürünleri, ev temizlik ürünleri ve kişisel bakım ürünleri gibi birçok kategoride 2.000’e yakın market ürünü sunuyor.

Türkiye’nin ilk ve en büyük online yemek siparişi platformu Yemeksepeti’nin ilk olarak Nisan 2019’da İstanbulluların hizmetine sunduğu yeni girişimi Banabi hizmet ağını yaygınlaştırmaya İzmir’le devam ediyor. Banabi İzmir’de ilk etapta Alsancak, Karşıyaka, Bornova ve Buca’da hizmet verecek. Banabi’nin İzmir’den sonraki durağı ise Ankara. 

2.000’e yakın ürün İzmirlilerin kapısında 

Market ürünlerini yaklaşık 10-15 dk. içerisinde kullanıcılarına ulaştıran Banabi hizmeti sayesinde İzmir’deki kullanıcılar;dondurma, dondurulmuş gıdalar, meyve-sebze, anne-bebek ürünleri, ev temizlik ürünleri ve kişisel bakım ürünleri gibi birçok kategoride 2.000’e yakın market ürününü online sipariş etme fırsatına sahip oluyorlar. 

Banabi ile uygun fiyat avantajı

İstanbul’dan sonra İzmir’de de uygun fiyat avantajı ile alışveriş yapma fırsatı sunan Banabi’de kullanıcılar,gerçekleştirecek birçok kampanya ile de hesaplı alışveriş imkânından yararlanabilecekler. 

Banabi’den sektörde bir ilk: Kapıda ödeme fırsatı

Banabi, kullanıcılarına kapıda ödeme fırsatı sunarak online market ürünleri sektöründe bir ilke imza atıyor.

Kullanıcılar sadece alışveriş öncesinde değil aynı zamanda kapıda nakit veya kredi kartı ile ödeme fırsatına da sahip oluyorlar. 

ETİKETLER :
ELİTE WORLD BANNER EFOR ÇAY EKİCİİİ EKİCİ EKİCİ

ÖNERİLEN HABERLER

BEYMEN BAKERY PLUS BEYMEN CLUB PAYNET 300 X 250 KARE BANNER-1 PAYNET KARE BANNER
DANET BANNER-2 DANET BANNER-1 BEYMEN.COM VİVİDENT SAKIZ 300 X 250 KARE BANNER