LilaGroup markaları  Rossman ve Avansas.com’da!

LilaGroup markaları Rossman ve Avansas.com’da!

Bu haber 31289 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Dünya standartlarında temizlik kâğıdı üreten Lila Group’un gözde markaları Sofia, Maylo ve Berrak, Rossman mağazalarında ve Avansas.com’da satışta.

Sofia, Maylo ve Berrak şimdi kişisel Bakım, kozmetik ve sağlık marketi konseptinde hizmet verenRossman mağazalarında ve kurumsal şirketlere iş yeri ihtiyaçlarını avantajlı bir şekilde online olarak tedarik etme fırsatı sunan Avansas.cominternet sitesindeyerini aldı. 

İlk kullanımdan itibarenkullanıcılarının vazgeçemediği Maylo Puf Mendil, Maylo Dev Havlu ve Maylo 100’lü Peçete Türkiye genelinde 107 Rossman mağazasında yer alırken; avansas.com sayesinde de kurumsal şirketlere hızlıca ulaşacak.

Lila Group CEO’su Alp Öğücü yeni iş birlikleri ile ilgili olarak duyduğu memnuniyeti vurgulayarak şunları söyledi: “Lila Group olarak hem yurtiçinde hem de yurtdışında ürünlerimizin erişilebilirliğini en üst seviyeye taşıma gayreti içindeyiz. Türkiye’nin 81 şehrine ve dünyanın 77 ülkesine ürünlerimizi ulaştırıyoruz. Takip ettiğimiz araştırma raporlarına göre Perakende de e-ticaretin payı %5’in üzerinde ve 2017- 2018 yılı büyüme oranı %38 seviyesinde tüketicilerimizin beklenti ve ihtiyaçlarını cevaplamak adına Lila Group güvencesinde üretilen Sofia, Maylo ve Berrak markalı ürünlerimizi çok çeşitli platformlarda satışa sunuyoruz. Gerek Avansas.com gerekse Rossman ile başlayan iş birliğimizi önemsiyoruz. Her iki işbirliğimizin de hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.”

ETİKETLER :
ELİTE WORLD BANNER EFOR ÇAY EKİCİİİ EKİCİ EKİCİ

ÖNERİLEN HABERLER

BEYMEN BAKERY PLUS BEYMEN CLUB PAYNET 300 X 250 KARE BANNER-1 PAYNET KARE BANNER
DANET BANNER-2 DANET BANNER-1 BEYMEN.COM VİVİDENT SAKIZ 300 X 250 KARE BANNER