Denizde Konforlu Maceralar Columbıa Göcek Mağazasından Başlıyor!

Denizde Konforlu Maceralar Columbıa Göcek Mağazasından Başlıyor!

Bu haber 29189 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Devrim yaratan teknolojileri ve tasarımlarıyla outdoor giyimin önde gelen markası Columbia’nın yaz sezonu boyunca açıkGöcek mağazası, deniz tutkunları için geliştirdiği PFG Koleksiyonu ile güneşin, denizin ve sahilin tadını doyasıya çıkarmanızı bekliyor!

Columbia, deniz sporları, tekne ve sportif balıkçılık tutkunlarıyla Göcek mağazasında buluşuyor! Güneşin zararlı ışınlarından koruyan ve serin tutan teknolojilerin yer aldığı Columbia PFG koleksiyonu ile dolu mağaza geniş ürün seçenekleri ile konforlu maceralar için fonksiyonellik sunarken, su sporlarının tadını doyasıya çıkarmanızı sağlıyor!

Yaz maceralarına fonksiyonel çözümler sunan Columbia, deniz ve tekne tutkunlarını Göcek mağazasına ağırlamayı bekliyor. Güneşin zararlı ışınlarından korunmayı sağlayan giyilebilir Omni-Shade teknolojili yumuşak, hafif dokulu t-shirtler ve gömlekler konforlu bir deneyim sunarken , ıslak yüzeylerde üstün tutunma performansı veren ve her türlü zeminde güçlü tutuş özelliği sunan Omni-Grip teknolojili Dorado ayakkabılar hem denizde hem sahilde geçirdiğiniz anları güvenli bir hale getiriyor.

Spor giyimin üstün performans markası Columbia’nın PFG koleksiyonu ile yaz boyunca hem suyun üzerinde hem karada keyifli anların tadını doyasıya çıkaracaksınız. İster sahilde yaz mevsiminin tadını çıkarırken, ister tekne gezilerinizde, ister zorlu su sporu aktivitelerinizde fonksiyonel ürünleriyle Columbia, Göcek mağazasında!

ETİKETLER :
ELİTE WORLD BANNER EFOR ÇAY EKİCİİİ EKİCİ EKİCİ

ÖNERİLEN HABERLER

BEYMEN BAKERY PLUS BEYMEN CLUB PAYNET 300 X 250 KARE BANNER-1 PAYNET KARE BANNER
DANET BANNER-2 DANET BANNER-1 BEYMEN.COM VİVİDENT SAKIZ 300 X 250 KARE BANNER