Peynirci Baba’dan online satış mağazası!.

Peynirci Baba’dan online satış mağazası!.

Bu haber 19887 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Yöresel kahvaltılık marketler zinciri Peynirci Baba, en sevilen kahvaltılık ürünlerini, yeni kurduğu www.peynircibaba.com online satış sitesi ile artık tüm Türkiye'ye ulaştırıyor.

Marmara ve Batı Karadeniz’de toplam 90’a yakın şubesi bulunan Peynirci Baba Yöresel Kahvaltılık Marketleri, mağazasının olmadığı lokasyonlara da online satış sitesi ile hizmet götürmeyi amaçlıyor. Peynirci Baba’nın kahvaltılık lezzetleri yeni açtığı online satış portalıyla tüketicileriyle buluşuyor.

Peynirci Baba online satış sitesi, Peynirci Baba mağazalarında yer alan geniş ürün gamının çoğunluğuna sahip. Sofranızda görmek isteyeceğiniz tüm kahvaltılık ürünler; süt ve süt ürünleri, zeytin ve zeytinyağı, gurme ürünler, tatlı lezzetler, et ürünleri, kuru gıdalar ve konserve çeşitleri www.peynircibaba.com bünyesinde satışa sunuluyor. 

Minimum sipariş tutarının olmadığı alışveriş sisteminde, 150 TL ve üzeri alışverişlerde ise ücretsiz kargo fırsatı var. Ödemelerin kredi kartı ile yapıldığı online alışveriş sisteminde, siparişler aynı gün kargoya veriliyor. Tüm Türkiye’ye kargo ile sipariş verilen ürünler; uzman reyon sorumluları tarafından özel paketleme sistemi ile ürünlerin sıcaklık değerlerini koruyan buz aküleri ile hazırlanıyor. Sipariş edilen ürünler, mağazalardaki tazelikte ve kalitede tüketici adresine teslim ediliyor. 

ETİKETLER :
ELİTE WORLD BANNER EFOR ÇAY EKİCİİİ EKİCİ EKİCİ

ÖNERİLEN HABERLER

BEYMEN BAKERY PLUS BEYMEN CLUB PAYNET 300 X 250 KARE BANNER-1 PAYNET KARE BANNER
DANET BANNER-2 DANET BANNER-1 BEYMEN.COM VİVİDENT SAKIZ 300 X 250 KARE BANNER