Doğal Probiyotik: ARI EKMEĞİ

Doğal Probiyotik: ARI EKMEĞİ

Bu haber 32419 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Yavru arıların ilk besini, perga olarak da bilinen arı ekmeği, doğal bir probiyotik oluşuyla beslenme açısından büyük önem taşıyor.

Enzimlerle zarın parçalanması bir fermentasyon işlemidir ve bu fermentasyonda yararlı bakteriler gelişmektedir.  Bu yönü ile arı ekmeği probiyotik özellik gösterir. Probiyotikler bağırsak florasının düzenlenmesini sağlayan yararlı bakterilerdir. Arı ekmeği, bileşiminde bulunan Lactobacillus bakterileriyle probiyotik doğal bir gıda özelliği taşımaktadır.

BEE’O Arı Ekmeği, Türkiye’de ilk defa “Sözleşmeli Arıcılık” modeliyle üretilmekte; uzman gıda ve ziraat mühendisleri kontrolünde kovandan sofraya doğal besin içeriği korunarak tüketicilere ulaştırılmaktadır. Arı ekmeği yaklaşık %30 oranında protein içerir. Ayrıca, “K vitamini” açısından zengindir. Bunun yanı sıra bileşiminde, A, B1, B2, B3, B6, B12, C, E, D vitaminleri ile fosfor, potasyum, kalsiyum, sodyum, magnezyum, demir ve çinko mineralleri yer almaktadır.

BEE’O Arı Ekmeği’ni yetişkinlerin günde 6-12 adet, çocukların 3-6 adet doğrudan çiğneyerek veya süt, yoğurt gibi gıdalara karıştırarak tüketmeleri tavsiye edilmektedir. 

ETİKETLER :
ELİTE WORLD BANNER EFOR ÇAY EKİCİİİ EKİCİ EKİCİ

ÖNERİLEN HABERLER

BEYMEN BAKERY PLUS BEYMEN CLUB PAYNET 300 X 250 KARE BANNER-1 PAYNET KARE BANNER
DANET BANNER-2 DANET BANNER-1 BEYMEN.COM VİVİDENT SAKIZ 300 X 250 KARE BANNER