Reebok yeni mağazasını Maltepe PiazzaAVM’de açtı.

Reebok yeni mağazasını Maltepe PiazzaAVM’de açtı.

Bu haber 14275 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Türkiye’de mağaza açılışlarına hız kazandıran Reebok, yeni konsept mağazasının açılışını Maltepe Piazza AVM’de gerçekleştirdi.  

Global fitness ve yaşam tarzı markası Reebok, büyüme stratejisi çerçevesinde satış ağlarına bir yenisini daha ekleyerek Türkiye’deki mağaza sayısını üçe çıkardı. En son mağazasını Antalya’da açan Reebok, Türkiye’de üçüncü mağaza açılışını ise İstanbul Maltepe PiazzaAVM’de gerçekleştirdi.

135 metrekarelik bir alanda hizmet veren mağaza, Reebok’ınTürkiye’deki yeni mağaza konseptinin bir devamı olarak tasarlandı. Crossfit, koşu, yürüyüş, fitness ve birçok spor dalına yönelik geniş ürün yelpazesinin satışa sunulduğu mağazada, Reebok’ın günlük giyime yönelik ikonik parçalardan oluşan Classics koleksiyonu da yer alıyor. Çok sayıda ziyaretçi çeken mağazada, Reebok’ın üstün performans özellikleriyle donatılmış ve göz alıcı estetiğe sahip ayakkabı, tekstil ve aksesuar kategorisindeki tüm ürünleri tüketiciyle buluşuyor.

Satış ağını genişleterek inovatif üretim anlayışıyla sağlıklı yaşamı benimsemiş sporseverlere ulaşmayı hedefleyen Reebok, Türkiye’de büyümeye devam ederken, sağlığına ve şıklığına düşkün spor ayakkabı tutkunlarını, Maltepe Piazza AVM’deki yeni mağazasına bekliyor.

ETİKETLER :
ELİTE WORLD BANNER EFOR ÇAY EKİCİİİ EKİCİ EKİCİ

ÖNERİLEN HABERLER

BEYMEN BAKERY PLUS BEYMEN CLUB PAYNET 300 X 250 KARE BANNER-1 PAYNET KARE BANNER
DANET BANNER-2 DANET BANNER-1 BEYMEN.COM VİVİDENT SAKIZ 300 X 250 KARE BANNER