Domino’s Süperos’la aile boyu pizza keyfi!

Domino’s Süperos’la aile boyu pizza keyfi!

Bu haber 26172 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Domino’s Pizza, pizza keyfini ailecek yaşamak isteyenler için Büyük Boy Süperos’u Gel-Al kampanyasıyla sadece 19,99 TL’ye sunuyor. 

Türkiye’nin önde gelen evlere servis markası Domino’s Pizza, aile boyu pizza keyfi yaşamak isteyen lezzet tutkunlarına “süper” bir kampanya sunuyor.  

Ailecek doyasıya pizza yemek isteyen Domino’s müdavimleri, Büyük Boy Süperos pizzayı Gel-Al’da sadece 19,99 TL’ye alarak bütün aileyi doyuracak enfes pizzaların tadını çıkaracaklar.   

1960 yılında ABD’de kurulan Domino’s Pizza, bugün dünyada 85 ülkede toplam 16 binden fazla restoran işletiyor ve 2018 itibarıyla yıllık perakende satışları 13,5 milyar ABD Doları’nı aşıyor. Domino’s Pizza, ülkemizdeki faaliyetlerini 23 yıldır sürdürüyor. İstanbul, Ankara ve İzmir başta olmak üzere 69 ile yayılmış 535 şubesi, Gebze, İzmir, Ankara ve Gaziantep’teki fabrikalarıyla Türkiye pizza endüstrisine öncülük ediyor.

İnovasyon alanındaki yatırımları sayesinde, Domino’s Pizza’nın Türkiye’deki evlere servis cirosunun yüzde 55’ini, dijital kanallardan alınan siparişler oluşturuyor. Domino’s Pizza’nın lezzet yolculuğu, dalında kızarmış olgun domateslerinin titizlikle hasat edilmesiyle başlıyor. Gizli baharat formülü ile harmanlayarak ürettiği nefis pizza sosunu, İtalyan mozzerella üretim teknikleriyle ürettiği mozzerella ile birleştiriyor. Pizzalarda sucuk, sosis pepperoni, jambon gibi zengin şarküteri ürünleri kullanılıyor.

ETİKETLER :
ELİTE WORLD BANNER EFOR ÇAY EKİCİİİ EKİCİ EKİCİ

ÖNERİLEN HABERLER

BEYMEN BAKERY PLUS BEYMEN CLUB PAYNET 300 X 250 KARE BANNER-1 PAYNET KARE BANNER
DANET BANNER-2 DANET BANNER-1 BEYMEN.COM VİVİDENT SAKIZ 300 X 250 KARE BANNER