Hayat Su'dan yeni ''Demleme Soğuk Çay''

Hayat Su'dan yeni ''Demleme Soğuk Çay''

Bu haber 15364 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Yeni seri, demleme çay ile yüzde 10 oranında meyve suyunun birleşiminden oluşuyor ve soğuk çay kategorisinde bir ilk olma özelliği taşıyor.

Hayat Su’nun tecrübesi ve Chado’nun tüketicilere farklı lezzet deneyimleri yaşatan çay karışımlarının bileşimiyle ortaya çıkan “Hayat Demleme Soğuk Çay”, farklı meyve ve çay içeriğine sahip 4 çeşidiyle tüketiciyle buluştu. 

“Hayatta Hep İyisi Var” sloganıyla tüketicilerini iyi tercihlere, farklı ve lezzetli alternatiflere yönlendirmeyi hedefleyen Hayat Demleme Soğuk Çay’ın, “Şeftalili siyah çay, üzümlü açai aromalı beyaz çay, elmalı bergamot aromalı yeşil çay, portakallı, tarçınlı ve nane aromalı chai” lezzetlerine sahip tüm çeşitleri, demleme çaydan ve en az yüzde 10 oranında meyve suyundan üretiliyor. Bu sayede hem Hayat Su dünyasında hem de soğuk çay kategorisinde bir ilk olma özelliği taşıyor.

Üstün lezzet ödüllü
Türkiye’de Soğuk çay kategorisinde “Üstün Lezzet Ödülü”ne sahip ilk ve tek marka olan “Hayat Demleme Soğuk Çay” serisi, tüketicilerin görüşleri doğrultusunda geliştirildi. “Hayat Demleme Soğuk Çaylar” hem düşük kalorili hem de lezzetli bir içecek arayışında olanların vazgeçilmezi olmaya aday.

Gökçe Kunt: ‘Sağlıklı İçecekler Şirketi’ olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz
Danone Su Pazarlama Direktörü Gökçe Kunt, Hayat Su’nun kalite anlayışını Chado işbirliğiyle farklı bir noktaya taşıdıklarını belirterek, “Sektöre yeni bir soluk getireceğine inandığımız Hayat Demleme Soğuk Çay ile “Sağlıklı İçecekler Şirketi” olma hedefimize emin adımlarla ilerliyoruz. Eşsiz çay karışımları büyük beğeni kazanan Chado ile bir araya gelerek, yepyeni bir ürün ailesi ve kategori yarattık. Ayrıca yaptığımız araştırmalarda serimizin ambalaj tasarımı da oldukça fazla beğeni topladı, tüketicilerimiz tarafından da beğenileceğini umuyoruz” dedi.

Selcen Tokgöz: Tüketiciler sağlıklı ve lezzetli ürün arayışında
Hayat Su Kıdemli Marka Müdürü Selcen Tokgöz ise Hayat Su olarak gerçekleştirdikleri araştırmalarda tüketicilerin giderek artan şekilde; lezzetli ve gönül rahatlığıyla tüketebilecekleri bir ürün arayışı içinde olduğunu gördüklerini ifade ederek; “Tüketicilerin bu taleplerinin yanı sıra çay, Türk tüketicisi için her zaman birinci sırada geliyor. Dünyada kişi başı en çok çay tüketilen ülke Türkiye. Tüm bu verilerden yola çıkarak, tüketiciyi memnun edecek bir içecek tasarlamayı amaçladık. Gurme, lezzetli ve farklı tatlar arayanların çok beğeneceğine inandığımız yeni Hayat Demleme Soğuk Çay’ı tüketicilerimizle buluşturmaktan dolayı son derece gururluyuz” dedi.

ETİKETLER :
ELİTE WORLD BANNER EFOR ÇAY EKİCİİİ EKİCİ EKİCİ

ÖNERİLEN HABERLER

BEYMEN BAKERY PLUS BEYMEN CLUB PAYNET 300 X 250 KARE BANNER-1 PAYNET KARE BANNER
DANET BANNER-2 DANET BANNER-1 BEYMEN.COM VİVİDENT SAKIZ 300 X 250 KARE BANNER