Kahve Dünyası Suadiye'de Açıldı.

Kahve Dünyası Suadiye'de Açıldı.

Bu haber 20871 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Özel olarak restore edilen Kahve Dünyası Bağdat Caddesi Beyaz Köşk’ün üç gün süren açılış kutlamaları renkli görüntülere sahne oldu. Kahve Dünyası ekipleri cadde üzerinde kahve ikramında bulunurken mağazanın bahçesinde Pruva Brass Quartet tarafından gerçekleştirilen dinleti misafirlere keyifli ve eğlenceli anlar yaşattı. 

Kahve Dünyası’nın 5 Temmuz’da açılan yeni mağazası için üç gün süren etkinlikler düzenlendi. Kahve Dünyası ekipleri cadde üzerinde kahve ikramında bulunurken üç akşam boyunca Pruva Brass Quartet grubu tarafından gerçekleştirilen müzik ziyafeti hem mağaza misafirlerine hem de Bağdat Caddesi sakinlerine keyifli anlar yaşattı. 

Kahve Dünyası Bağdat Caddesi Beyaz Köşk mağazasında, kahveden çikolataya, tatlı - tuzlu atıştırmalıklardan dondurma ve fit lezzetlere uzanan bini aşkın çeşitle eşsiz bir deneyim sunuluyor. En kaliteli malzemelerle hazırlanan lezzetlerin tamamı, Kahve Dünyası tarafından ustalık ve özenle üretiliyor.

Değerli kahve çekirdekleriyle özel lezzetler

Kurulduğu günden bu yana hedeflerinden birini Türk kahvesi kültürünü korumak ve dünyaya tanıtmak olarak belirleyen Kahve Dünyası, bol köpüklü kahvesini, yanında lezzetli ikramlar ile birlikte sunuyor. Dileyen misafirler Türk kahvelerini ‘double’ olarak tercih edip bu keyfi uzatabiliyor. Brezilya, Kolombiya, Guatemala, Kosta Rika ve Kenya gibi dünyanın farklı coğrafyalarında yetişen değerli kahve çekirdeklerini ilk günkü tazeliği ve aromasıyla koruyan Kahve Dünyası, kahve tutkunlarını yöresel kahvelerden soğuk spesiyallere uzanan birbirinden özel lezzetler ile buluşturuyor.

En doğal ve katkısız çikolatalar

Kahve Dünyası’nın çikolata yolculuğu ise Gana ve Fildişi Sahili menşeili kakao taneleri ile başlıyor. Kendi tesislerinde doğal, katkısız ve birinci sınıf kakaoyla yapılmış özel çikolata üreten Kahve Dünyası, dolgulu lezzetlerden klasiklere uzanan bir şölen yaşatıyor. 

İstanbul sıcaklarını hafifleten dondurma

Lezzetinin sırrı doğal ve taze içeriklerde saklı olan Kahve Dünyası dondurmaları, endüstriyel üretimden uzak, tamamen el yapımı tarzında hazırlanıyor. Dondurmalarda besin değeri yüksek keçi sütü, tam yağlı inek sütü ve dağlık bölgelerde yetişen orkide bitkisinin köklerinden elde edilen salebin yanı sıra özel çikolata, Gaziantep’in en kaliteli Barak fıstığı, taptaze meyveler, yöresinden temin edilen kuru yemişler kullanılıyor. Kahve Dünyası dondurmaları; bitter çikolatalı, sütlü çikolatalı, fıstıklı, bal badem karamelli, kaymaklı, damla sakızlı, kahveli, limonlu, çilekli ve vişneli çeşitleriyle her damak tadına hitap ediyor. Kahve Dünyası ayrıca, misafirleri için artık klasikleşen lezzetlerinin yanına her ay sürpriz bir dondurma ekliyor. Her ayın ilk gününden son gününe kadar beğeniye sunulan on birinci çeşit dondurmanın içeriği, mevsimin özelliklerine ve özel günlere göre belirleniyor. 

İştah kabartan unlu mamuller

Kahve Dünyası; gerçek tereyağı, çeşitli tahıllar, süt kreması, taze meyve - sebzeler ile peynir çeşitleri gibi seçkin malzemeleri eşsiz tariflerle buluşturuyor. Pasta, sandviç, kruvasan gibi ürünleri el yapımı hazırlayan Kahve Dünyası günün her saatinde iştahları kabartıyor.

Fit kalmanın sırrı Kahve Dünyası’nda!

Formuna dikkat eden ve aktif bir yaşam süren Kahve Dünyası misafirlerinin tercihi ise taze ve el yapımı Fit Lezzetler! Hurma suyu ile tatlandırılan granoladan şeker ilavesiz çikolatayla hazırlanan brownie’ye, yüksek lifli poğaçadan poriç ve müsli çeşitlerine uzanan lezzetler, her damak tadına hitap ediyor.

Mobil uygulama Çekirdek kazandırıyor!

Kahve Dünyası’nın mobil uygulaması ise kampanya ve ödülleriyle mağazada yaşanan keyfi katlıyor. Uygulamanın en dikkat çekici fırsatlarının başında, Kahve Dünyası’nın ödül puanı Çekirdek geliyor. Mağazalardan alışveriş yapanlar QR kodunu okutarak yaptıkları tüm alışverişlerde Çekirdek kazanıyor. Mobil uygulamadaki 1 Çekirdek, 1 TL yerine geçiyor. Kazanılan çekirdekler ile kullanıcılar mağazalardan diledikleri ürünleri satın alabiliyor veya bu çekirdekleri sevdiklerine hediye edebiliyor.

ETİKETLER :
ELİTE WORLD BANNER EFOR ÇAY EKİCİİİ EKİCİ EKİCİ

ÖNERİLEN HABERLER

BEYMEN BAKERY PLUS BEYMEN CLUB PAYNET 300 X 250 KARE BANNER-1 PAYNET KARE BANNER
DANET BANNER-2 DANET BANNER-1 BEYMEN.COM VİVİDENT SAKIZ 300 X 250 KARE BANNER