Saç Şekillendirmede Devrim; Yeni, Rowenta Express Air Bush!.

Saç Şekillendirmede Devrim; Yeni, Rowenta Express Air Bush!.

Bu haber 14921 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Tek seferde saçlarınızı kurutma ve şekillendirmenin en hızlı yolu Rowenta Express Air Brush ikisi bir arada saç şekillendirme fırçası ile hızlı, doğal ve kusursuz düzleştirmenin tadını çıkarın.

Tek adımda kurutma ve düzleştirme sağlayan Rowenta Express Air Brush ile günlük güzellik ritüelinizi hızlandırın. Ön kurutma yapmadan ıslak saçınızı şekillendirmenin en kolay yolu; Rowenta Express Air Brush, güçlü hava akımı ve ısılı fırça uçları sayesinde saçınızı nazikçe tararken güvenli kullanımı ile etkili düzleştirme performansı sağlıyor.

Thermo Control teknolojisi sayesinde sabit sıcaklık sunan Rowenta Express Air Brushile en başarılı düzleştirme performansının da keyfini çıkarın… Full shine sistemi ve iyon jeneratörü sayesinde parlak ve pürüzsüz sonuçlar sağlayarak saçlarınızın ışıldamasına yardımcı olan Rowenta Express Air Brush ile gözler üzerinizde olacak!

Kompakt ve ergonomik tasarımla üretilen Rowenta Express Air Brush’ seyahatte ve evinizde kolaylıkla kullanırken aynı zamanda 360 derece dönebilen kablosu sayesinde ise saçınızı rahatlıkla şekillendirebileceksiniz!

Rowenta Express Air Brush ile kolay şekillendirilen mükemmel saçlar!

Kurutma ve düzleştirmeyi tek seferde yapabilen Rowenta Express Air Brush ile %50 zaman tasarrufu.

ETİKETLER :
ELİTE WORLD BANNER EFOR ÇAY EKİCİİİ EKİCİ EKİCİ

ÖNERİLEN HABERLER

BEYMEN BAKERY PLUS BEYMEN CLUB PAYNET 300 X 250 KARE BANNER-1 PAYNET KARE BANNER
DANET BANNER-2 DANET BANNER-1 BEYMEN.COM VİVİDENT SAKIZ 300 X 250 KARE BANNER