Alper Erözer Oasis’teki Konserinde Yoğun İlgiyle Karşılandı!

Alper Erözer Oasis’teki Konserinde Yoğun İlgiyle Karşılandı!

Bu haber 28793 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

“Türkiye’nin en genç starı Alper Erözer, Oasis Bodrum Alışveriş Kültür ve Eğlence Merkezi’nde hayranları tarafından yoğun ilgi ile karşılandı. 

Bodrum’un vazgeçilmez yaşam merkezi Oasis Alışveriş Kültür ve Eğlence Merkezi’nde,Türkiye’nin en genç starı Alper Erözer konserinde,inanılmaz bir yoğunluk yaşandı. Erözer, en son çalışması olan yeni rap single şarkısını Oasis Sahne’de hayranlarıyla birlikte ilk kez söyledi.

Saatler öncesinden konser alanına gelen Alper Erözer hayranları heyecan dolu bir şekilde konser saatini bekledi. Konser esnasında yoğun bir kalabalık kitlenin ilgisiyle karşılaşan Erözer, Bodrum’da hayranlarıyla birlikte olduğu için çok mutlu olduğunu söyledi. Konserde Alper Erözer’e dansçıları da eşlik etti. Konser boyunca hayranlarının büyük ilgi ve beğenisiyle karşılaşan Erözer 15. yaş gününü de Oasis Sahne’de kutladı. Konser sonunda ise Alper’le fotoğraf çektirebilmek için AVM içerisinde sanatçıyı adım adım takip eden sevenleri, fotoğraf çektirebilmek için birbirleriyle yarıştı. 

Erken yaşta oyunculuk kariyerine başlayan Alper Erözer, 2017 yılından bu yana çıkardığı çeşitli single çalışmalarını seslendirmeye devam ediyor. 5. Altın 61 Ödülleri’nde yılın parlayan sanatçısı, Kelebek Çocuklar Derneği 1. Kelebek Ödülü, yılın en iyi çıkış yapan şarkıcısı ödülü ve 2. Datça Altın Badem Ödülleri’nde yılın umut vadeden sanatçısı ödüllerinin sahibi olan Erözer, hızlı adımlarla şöhret basamaklarını tırmanmaya devam ediyor.

ETİKETLER :
ELİTE WORLD BANNER EFOR ÇAY EKİCİİİ EKİCİ EKİCİ

ÖNERİLEN HABERLER

BEYMEN BAKERY PLUS BEYMEN CLUB PAYNET 300 X 250 KARE BANNER-1 PAYNET KARE BANNER
DANET BANNER-2 DANET BANNER-1 BEYMEN.COM VİVİDENT SAKIZ 300 X 250 KARE BANNER