Tab Gıda  Anadolu Üniversitesi İle Geleceğin Yöneticilerini Yetiştiriyor.

Tab Gıda Anadolu Üniversitesi İle Geleceğin Yöneticilerini Yetiştiriyor.

Bu haber 32662 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Türkiye’nin hızlı servis restoran sektörü lideri TAB Gıda’nın geçtiğimiz sene Anadolu Üniversitesi işbirliğiyle başlattığı ve perakende sektörüne örnek olan ‘Geleceğin Yöneticileri’ Programı’ ilk mezunlarını verdi. 

İnovatif projeleriyle temsil ettiği markaların global operasyonlarına da örnek olan, know-how ihraç eden TAB Gıda’nın insan kaynakları gelişimine yönelik ‘Geleceğin Yöneticileri” programı, yurtdışının da dikkatini çekiyor.

Çeyrek asırlık tecrübesi ile Türkiye’nin hızlı servis restoran zinciri lideri TAB Gıda, geçtiğimiz yıl, Türkiye’nin en büyük uzaktan eğitim platformu olan Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi ile gerçekleştirdiği işbirliğiyle “Geleceğin Yöneticileri” eğitim programını başlatmıştı. 

TAB Gıda Genel Müdürlüğü’nde gerçekleştirilen kep törenine; TAB Gıda Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Asok, Operasyondan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Tarık Mesut Yüzbaş ve TAB Gıda Operasyon Direktörü Cihan Bıçak ile çok sayıda şirket çalışanı katıldı. 

Çalışanların bireysel ve mesleki gelişimine katkı sunuyor

TAB Gıda, Türkiye genelinde yaklaşık 1200 restoranı ve 25 bini aşkın çalışanını kapsayan eğitim programı ile çalışanların bireysel ve mesleki gelişimlerine katkı sağlayarak yönetici pozisyonuna yükselebilmelerinin yolunu açıyor. 5 farklı modülden oluşan bu eğitim sistemi ile eğitim hayatını yarıda bırakarak iş hayatına atılan gençler; TAB Gıda’ya ve sektöre özel hazırlanan e-sertifika programını tamamlayarak yöneticiliğe terfi edebilme fırsatı yakalıyor. 

TAB Akademi 14. yılında…

Anadolu Üniversitesi ile yürütülen eğitim programının yanı sıra, 2005 yılından bu yana TAB Akademi çatısı altında verdiği eğitimlerle binlerce gence lider olma fırsatı sağlayan TAB Gıda, bu eğitimlerle perakende sektörü için de insan kaynağı yetiştiriyor.

“Hem kendi şirketimiz hem de ülkemiz için geleceğin liderlerini yetiştirmek amacıyla çalışanlarımızı desteklemek, geliştirmek ve tam donanıma sahip olmalarını sağlamak en büyük önceliğimiz” diyen TAB Gıda Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Asok, “TAB Gıda olarak sektörümüze örnek olacak “Geleceğin Yöneticileri’’ programının ilk mezunlarını vermiş olmanın gururunu yaşıyoruz. Bu eğitim programı ile Türkiye’nin hızlı servis restoran sektörü lideri TAB Gıda’nın eğitimde de öncü olduğunu çalışanlarımızla birlikte bir kez daha göstermiş olduk. TAB Akademi çatısı altında kıymetli çalışanlarımızın eğitim ihtiyaçlarını ve gelişim alanlarını tespit ederek, tam 14 yıldır eğitim programları üzerinde çalışıyor ve çalışanlarımız için terfi fırsatları yaratıyoruz. “Geleceğin Yöneticileri’’ programı bu konuda gösterdiğimiz gelişimin açık bir kanıtıdır. Bu vesileyle bizimle bu yola çıkan Anadolu Üniversitesi’ne de teşekkürü borç bilirim. Bugün olduğu gibi gelecekte de hem mevcut eğitim programlarımızı geliştirmeye hem de “Geleceğin Yöneticileri’’ gibi yenilikçi eğitim programlarını hayata geçirmeye devam edeceğiz’’ diye konuştu.

ETİKETLER :
ELİTE WORLD BANNER EFOR ÇAY EKİCİİİ EKİCİ EKİCİ

ÖNERİLEN HABERLER

BEYMEN BAKERY PLUS BEYMEN CLUB PAYNET 300 X 250 KARE BANNER-1 PAYNET KARE BANNER
DANET BANNER-2 DANET BANNER-1 BEYMEN.COM VİVİDENT SAKIZ 300 X 250 KARE BANNER