Forum İstanbul'da Dondurma Festivali!

Forum İstanbul'da Dondurma Festivali!

Bu haber 28922 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Türkiye’nin en büyük alışveriş merkezi Forum İstanbul, 10’uncu yaşını çok renkli bir festivalle kutladı. 

13-21 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşen Ice Cream Fest, oyun atölyeleri, workshoplar, güzel sanatlar etkinlikleri ve farklı sürprizleriyle, 7’den 70’e binlerce ziyaretçiye unutulmaz bir deneyim yaşattı. 

İstanbul Bayrampaşa’da yer alan Türkiye’nin en büyük alışveriş merkezi Forum İstanbul, 10’uncu yaşını, Ice Cream Fest ile kutladı. Forum İstanbul’da ilk kez düzenlenen Ice Cream Fest, atölye çalışmalarından konserlere kadar birbirinden eğlenceli etkinliklere ev sahipliği yaptı. Farklı dondurma markalarının satış gerçekleştirdiği ve kendi stantlarında atölyeler düzenlediği, “Yazın en serin eğlencesi Forum İstanbul’da bi’başka!” konseptli festival boyunca, çocuk misafirlere yönelik olarak da oyun hamuru ile dondurma yapımından yüz boyamaya kadar pek çok renkli etkinliğe imza atıldı.

Festival coşkusu akşamları da sahneye taşındı

Yetişkinler için markalar eşliğinde dondurma ve tatlı etkinlikleridüzenlenirken, zemin, tavan ve duvarların aynayla kaplı olduğu ve binlerce yansıma görme fırsatı veren “sonsuzluk odası” deneyimi ziyaretçilere son derece eğlenceli anlar yaşattı. 

Festival coşkusu akşam saatlerinde de sevilen sanatçı ve grupların konserleri ve stand-up gösterileriyle sürdüKalben, Six Pack, Evrencan Gündüz ve Uzaylılar, Lila, Okan Çabalar, Abur Cubur Show, Eda Baba ve Can Oflaz sahne performanslarıyla etkinliğe ayrı bir renk kattı. 

İstanbul Bayrampaşa’da toplam 495.000 metrekarelik inşaat alanına sahip Forum İstanbul 176.245 metrekare kiralanabilir alanı, ulusal ve uluslararası 286 markası ile yalnız Türkiye’nin değil Avrupa’nın en büyük alışveriş merkezlerinden biri. Mağaza karması, etkinlikleri, mimarisi, sanat eserleriyle de İstanbul’da yeni bir hayatın yolunu açan Forum İstanbul Alışveriş ve Yaşam Merkezi, E5 ve TEM otoyolunun bağlantı noktasında konumlanması, yeni metro hatları üzerinde olması ve İstanbul Havalimanı’na sadece 35 dakikada ulaşılabilir olması ile sadece İstanbullular’a değil, kenti ziyaret eden yerli ve yabancı ziyaretçilere rahat ulaşım ve alışveriş fırsatı sunuyor.

ETİKETLER :
ELİTE WORLD BANNER EFOR ÇAY EKİCİİİ EKİCİ EKİCİ

ÖNERİLEN HABERLER

BEYMEN BAKERY PLUS BEYMEN CLUB PAYNET 300 X 250 KARE BANNER-1 PAYNET KARE BANNER
DANET BANNER-2 DANET BANNER-1 BEYMEN.COM VİVİDENT SAKIZ 300 X 250 KARE BANNER