Pozitera’yla Perakende Sektöründe Yeni Açılımlar,Yeni Ufuklar!.

Pozitera’yla Perakende Sektöründe Yeni Açılımlar,Yeni Ufuklar!.

Bu haber 32847 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Pozitera Saha Personeli Eğitimi İle Ürünlerin Tüketiciye En Doğru Ve En Etkin Ulaşımı Sağlıyor

Perakende sektöründe konusunda lider birçok yerli ve yabancı firmaya hizmet veren perakende geliştirme şirketi Pozitera,Türkiye genelinde mağaza çalışanlarını eğiterek, tüketiciye en etkili satış için taktiksel stratejiler geliştiriyor. Özel eğitimli kadrosu ve yıllar içinde biriktirdiği deneyimsel bilgiler sayesinde geliştirdiği satış geliştirici çözümlerle, çok kısa sürede daha çok ürünü tüketici ile buluşturuyor. Kısacası Pozitera eğitim ekibi tüketiciye bilinçli alışveriş desteği veren saha elemanı yetiştiriyor. 

Teknik altyapısı ve uzman kadrosu ile çözüm ortaklarına perakende hedeflerine giden yolda katma değer sağlayan Pozitera, patenti kendine ait özel yazılımı ile özel bir raporlama sistemi kullanıyor.

Özgün yapısal modeliyle fark yaratan Pozitera Perakende Geliştirme Hizmetleri A.Ş; yönetim ekibi, süpervizörler ve saha elemanları için eğitimlerini yerli ve yabancı uzmanlarla aralıksız online ve offline sürdürüyor. Mağaza çalışanlarının eğitiminin yanı sıra bayi geliştirme faaliyetlerinde de bulunan Pozitera, bayiler için satış artırıcı çalışmaları hayata geçiriyor. Özel ürünler için tüketicinin mağazaya gelmesini beklemeyen Pozitera, ayrıca kapıdan kapıya pazarlama yaparak hedeflenen müşterilere direkt ulaşıyor.

ETİKETLER :
ELİTE WORLD BANNER EFOR ÇAY EKİCİİİ EKİCİ EKİCİ

ÖNERİLEN HABERLER

BEYMEN BAKERY PLUS BEYMEN CLUB PAYNET 300 X 250 KARE BANNER-1 PAYNET KARE BANNER
DANET BANNER-2 DANET BANNER-1 BEYMEN.COM VİVİDENT SAKIZ 300 X 250 KARE BANNER