H&M, Karşıyaka’nın Yeni Prestijli Avm’si Hılltown’a Geliyor!

H&M, Karşıyaka’nın Yeni Prestijli Avm’si Hılltown’a Geliyor!

Bu haber 18455 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Dünyanın en büyük moda perakendecilerinden İsveç moda markası H&M Hennes & Mauritz AB (H&M), açılışlarına İzmir Karşıyaka bölgesinde yeni açılacak olan Hilltown AVM ile devam edeceğini duyurmaktan büyük heyecan duyuyor.

H&M’in Türkiye’deki yeni mağazası İzmir’de 2019 yılı Sonbahar’ında açılıyor Açılış ile ilgili olarak H&M Türkiye Ülke Müdürü Müge Arpacıoğlu düşüncelerini şu sözlerle ifade ediyor: “İzmir Hilltown Türkiye’de yeni konsept ile açılan ilk mağazamız olacak. Müşterilerimize sınırsız moda ve kaliteyi bu heyecan verecek çok özel mağaza tasarımımızla sunacağımız için çok heyecanlıyız. Tüm moda severlere çok farklı bir alışveriş deneyimi yaşatmak arzusundayız. H&M olarak Türkiye pazarında bulunmaktan çok memnunuz”.

H&M Türkiye pazarına 2010 yılında giriş yaptı. H&M Türkiye şu anda operasyonlarını ülke çapında 22 şehirde 62 mağaza ile yürütüyor ve 3200’den fazla çalışanı bulunuyor. H&M sürdürülebilir moda ve kaliteyi en iyi fiyata sunma iş fikriyle müşterilerine herkesin kişisel stilini yaratabileceği çok geniş bir ürün yelpazesi sunuyor. H&M mağazalarına her gün yeni ürünler giriş yapıyor.

ETİKETLER :
ELİTE WORLD BANNER EFOR ÇAY EKİCİİİ EKİCİ EKİCİ

ÖNERİLEN HABERLER

BEYMEN BAKERY PLUS BEYMEN CLUB PAYNET 300 X 250 KARE BANNER-1 PAYNET KARE BANNER
DANET BANNER-2 DANET BANNER-1 BEYMEN.COM VİVİDENT SAKIZ 300 X 250 KARE BANNER