In Street 115’inci mağazasını İstanbul ArenaPark AVM’de açtı

In Street 115’inci mağazasını İstanbul ArenaPark AVM’de açtı

Bu haber 16693 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Dünyaca ünlü spor markalarının onlarca çeşit sneaker modelini ulaşılabilir fiyatlarla tüketiciyle buluşturan In Street, İstanbul Küçükçekmece’deki mağazasının açılışını gerçekleştirdi. 

Türkiye ayakkabı perakende sektörünün lideri FLO Mağazacılık bünyesinde faaliyetlerine devam eden In Street, İstanbul Küçükçekmece’deki ArenaPark AVM’de 239 metrekarelik bir alanda açtığı mağaza ile dünyaca ünlü markalarını İstanbullular ile buluşturacak. In Street; ArenaPark AVM’de açılışını gerçekleştirdiği mağaza ile Türkiye’deki mağaza sayısını da 115’e çıkarmış oldu.

In Street; Nike, Adidas, Kinetix, Reebok, New Balance, Skechers, Lumberjack, Puma, Dockers by Gerli ve Lumberjack Sport gibi kendi kategorisindeki lider markaların en yeni ve cazip fiyatlı modellerini İstanbulluların beğenisine sunuyor. Dünyaca ünlü markaları ulaşılabilir fiyat ve güncel modeller ile benzersiz konsepti içerisinde müşterileriyle buluşturan In Street, İstanbul Küçükçekmece’de açtığı mağazası ile Türkiye’nin en geniş alana hizmet götüren sneaker mağazası olmaya devam ediyor.

ETİKETLER :
ELİTE WORLD BANNER EFOR ÇAY EKİCİİİ EKİCİ EKİCİ

ÖNERİLEN HABERLER

BEYMEN BAKERY PLUS BEYMEN CLUB PAYNET 300 X 250 KARE BANNER-1 PAYNET KARE BANNER
DANET BANNER-2 DANET BANNER-1 BEYMEN.COM VİVİDENT SAKIZ 300 X 250 KARE BANNER