Kilikya Şalgam Hakmar raflarında!

Kilikya Şalgam Hakmar raflarında!

Bu haber 23640 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Kilikya Şalgam, Hakmar Alışveriş Merkezleri ve Hakmar Exspress reyonlarında konumunu alarak yerel zincir marketlerdeki bulunurluğunu artırmaya devam ediyor.

Kilikya Şalgam Türkiye genelinde oluşturulan 9 bölge müdürlüğü, aktif pazarlama - satış kadrosu, yaygın bayi ağı ve zincir marketlerdeki ürün konumlandırılması ile tüketici erişimini artırıyor.

Müşteri memnuniyetinin ilk sırada yer aldığı Kilikya Şalgam’da nihai tüketicinin beklentilerinin yüzde 100 karşılığını verme gayretinin yanı sıra satış noktalarındaki merchandising çalışmalarının bilinci ile satın alma ve üretici birlikteliği ile raf satış hızını artırma faaliyetlerine önem veren Kilikya, şalgam kategorisinde iddiasını sürdürüyor.

Şalgamın sağlıklı ve lezzetli ve işlevsel bir ürün olması tüketici de ilgi uyandırıyor. Mor havucun fermente edilmesi ile üretilen Kilikya Şalgam Acılı ve Acısız seçeneklerini, cam ve pet şişelerde sunuyor. 300 ml, 1 lt, 2 lt ve 5 lt ambalajları ile içecek reyonlarının vazgeçilmez ürünü olan Kilikya Şalgam tüketicisine aile boyu lezzet ve sağlık sunuyor.  

Çukurova Üniversitesi Gıda Mühendisliği Şalgamın Faydaları konulu araştırma raporundan ve doktor, beslenme uzmanları makalelerinden derlenen bilgilerde şalgamın faydaları:

Şeker, kolesterol ve gluten içermiyor, vücuttaki hücreleri yeniliyor, bağışıklık sistemini güçlendiriyor, doğal probiyotik olmasından ötürü sindirimi kolaylaştırıyor, 100 gramı 20 kalori olup, A-B-C vitaminleri içermektedir. Afrodizyak özelliğe sahiptir. İçeriğinde B grubu vitaminler içerir, B1, B2 ve B3 vitaminler açısından zengin bir özelliğe sahiptir.Ergenlik sivilceleri, egzama tedavisine yardımcı fonksiyonları mevcuttur. Akciğer ve bronşları temizleyici özelliği vardır. Vücuttaki toksinleri atmaya, kolesterolden uzaklaştırarak stresten kurtulmaya yardımcı olur.  Romatizma nikris ağrılarına, böbrek kumu ve taşının düşmesine yardımcı olur. Kalp, damar ve göz sağlığı için faydalı bir içecektir. Mide ve karaciğere faydalıdır. Kalsiyum, potasyum, demir, süt asidi, fosfor ve magnezyum bileşenleri içerir, kemik ve dişleri kuvvetlendirir. Fenolik bileşikler ve özellikle antosiyaninler içermesi nedeniyle sağlık açısından antioksidan özelliğe sahiptir.

ETİKETLER :
ELİTE WORLD BANNER EFOR ÇAY EKİCİİİ EKİCİ EKİCİ

ÖNERİLEN HABERLER

BEYMEN BAKERY PLUS BEYMEN CLUB PAYNET 300 X 250 KARE BANNER-1 PAYNET KARE BANNER
DANET BANNER-2 DANET BANNER-1 BEYMEN.COM VİVİDENT SAKIZ 300 X 250 KARE BANNER