Plajda süzülenlerin peyniri:  Lezzetli, hafif ve besleyici “Sütaş Süzme Form”

Plajda süzülenlerin peyniri: Lezzetli, hafif ve besleyici “Sütaş Süzme Form”

Bu haber 18851 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Sütaş Süzme’nin yeni çeşidi Süzme Form, %50 daha az yağ, %50 daha az tuz ve daha fazla protein içeriğiyle lezzetli, hafif ve besleyici bir alternatif olarak 2019 yaz diyet listelerinde yerini aldı.

Dengeli ve sağlıklı beslenerek kilo vermek ya da formunu korumak isteyenler için peynir kritik öneme sahip. Yumuşak lezzeti ve ağızda eriyen kıvamıyla yediden yetmişe her yaşa hitap eden, her öğünde tercih edilen Sütaş Süzme’nin yeni çeşidi Sütaş Süzme Form hafif bir alternatif olarak tam da bu noktada tüketicilerin imdadına yetişiyor.

Süzme Form %50 daha az yağ, %50 daha az tuz ve %17 daha fazla protein içeriğiyle kahvaltıdan salataya her öğün için hem sağlıklı hem de lezzetli bir tercih. 

Sütaş Genel Müdürü Funda Ak “Sütaş olarak önceliğimiz tüketicilerin sesine kulak vererek ihtiyaçları doğrultusunda hayatlarına değer katan ürünler geliştirmek. Sütaş’ın, peynir kategorisinde bir ilke imza atarak 2009 yılında Türkiye’yle buluşturduğu Sütaş Süzme; yumuşak lezzeti, ağızda eriyen kıvamı ve pratik kullanımıyla çok sevildi, kısa süre içerisinde Türkiye’nin en çok tercih edilen peyniri oldu. Türkiye gibi peynir konusunda uzman ve bir o kadar da farklı damak tatlarına sahip bir ülkeye, yepyeni bir peynir alışkanlığı kazandırdık. Artık her 10 evden 7’sinde tercih edilen bir peynir haline geldi.” dedi.

Milyonlarca insanı Sütaş Süzme lezzetinde buluşturduklarını ifade eden Ak, “Şimdi yeni ürünümüz Süzme Form ile lideri olduğumuz kategoriye öncülük etmeye devam ediyoruz. Beslenmesinde yağ ve tuz tüketimine dikkat eden tüketicilerimiz için Süzme Form’u geliştirdik. ‘Sütaş Süzme’ lezzetinden vazgeçmeden, formunu korumak isteyenlere Sütaş Süzme Form’u günlük diyetlerinin bir parçası haline getirmelerini öneriyoruz.” diye konuştu.

ETİKETLER :
ELİTE WORLD BANNER EFOR ÇAY EKİCİİİ EKİCİ EKİCİ

ÖNERİLEN HABERLER

BEYMEN BAKERY PLUS BEYMEN CLUB PAYNET 300 X 250 KARE BANNER-1 PAYNET KARE BANNER
DANET BANNER-2 DANET BANNER-1 BEYMEN.COM VİVİDENT SAKIZ 300 X 250 KARE BANNER