TFI TAB Gıda Yatırımları yurt dışı operasyonlarına yatırımı sürdürüyor!.

TFI TAB Gıda Yatırımları yurt dışı operasyonlarına yatırımı sürdürüyor!.

Bu haber 27192 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Türkiye’nin lider hızlı servis restoran (QSR) zinciri işletmecisi TFI TAB Gıda Yatırımları’nın, Kuzey Makedonya Cumhuriyeti’nde sistemine dahil ettiği Burger King® ve Usta Dönerci® restoranlarıyla Türkiye ve Çin dışındaki restoran sayısı 26’ya ulaştı.

Türkiye’de Hızlı servis restoran (QSR) sektörünün lideri olan TFI TAB Gıda Yatırımları, 25 yıldır yürüttüğü operasyonlarının başarıya ulaşmasını sağlayan iş modelini yurt dışına da taşıyarak, Türkiye’den dünyaya uzanan küresel bir şirket olma yolculuğunu sürdürüyor. Şirket, 1995 yılında Burger King® markasının master franchise haklarını alarak başladığı yolculuğuna bugün, Popeyes®, Arby’s® ve Sbarro® ile kendi markaları olan Usta Dönerci®, Usta Pideci® ve Döner Stop® ile devam ediyor. Çin hızlı servis restoran (QSR) sektörüne 2012 yılında adım atan şirketin bugün ülkenin kuzeyinden güneyine birçok şehrinde 1.000’in üzerinde restoranı bulunuyor. Türkiye operasyonlarını ise 1.100’den fazla restoranla sürdüren TFI TAB Gıda Yatırımları’nın Kuzey Makedonya Cumhuriyeti’nde sistemine dahil ettiği yeni Burger King® ve Usta Dönerci® restoranlarıyla toplam restoran sayısı 2.200’e yaklaşmış oldu.

“Kuzey Makedonya’da faaliyet gösteren Türk yatırımları arasında kayda değer bir konuma sahip olan TFI TAB Gıda Yatırımları’nın yeni restoranlarının açılışında sizlerle bir araya gelmekten mutluluk duyuyorum. Ülkemiz ile Kuzey Makedonya arasındaki güçlü işbirliğinin en önemli unsurunun başında gelen ekonomik ve ticari ilişkilerimiz karşılıklı çabalarımız neticesinde ivme kazanmıştır. TFI TAB Gıda Yatırımları gibi başarılı girişimcilerimizin Kuzey Makedonya’da hayata geçirdiği yatırımlar, hem Türkiye’ye hem de Kuzey Makedonya’ya katma değer sağlıyor. Yatırımların yarattığı istihdam olanakları ve ekonomiye sağladığı katkının iki ülke arasındaki dostluk ve iş birliğini kuvvetlendireceğine inanıyoruz” dedi. 

TFI TAB Gıda Yatırımları Yönetim Kurulu Üyesi ve TAB Gıda Genel Müdürü Caner Dikici, Türkiye ve Çin başta olma üzere yurt dışında farklı operasyonları başarıyla yürüterek Türkiye’nin küresel işletme markası olma hedefi doğrultusunda emin adımlarla ilerlediklerini belirterek; “TFI TAB Gıda Yatırımları olarak çeyrek asırdır faaliyet gösterdiğimiz hızlı servis restoran işletmeciliğinde lider konumdayız. Ekmek, patates, et ve salata başta olmak üzere gıda tedarikini gerçekleştirdiğimiz, lojistik operasyonunu yürüttüğümüz ekosistem şirketlerimiz ve sayıları 2 bin 200’e yaklaşan restoranlarımızla dünya genelinde büyümemizi sürdürüyoruz. Faaliyet gösterdiğimiz pazarların yapısı ne kadar farklı olursa olsun bu pazarlara hızla uyum sağlıyor ve dahası bu pazarlardaki eğilimleri belirliyoruz. Ortaya koyduğumuz müşteri deneyimine odaklı iş modeli, her zaman yenilikçi ve aynı zamanda verimli olmamızı sağlıyor. Birçok farklı ülkede başarılı bir şekilde faaliyet göstermemizin ve hızlı bir büyüme gerçekleştirebilmemizin asıl sebebi de bu iş modelimiz. Bu sayede Burger King®’in dünyadaki en büyük işletmecisi olabiliyor; her geçen gün büyüyen yurt dışı operasyonlarımızla Türkiye’nin global işletme markası olma yolunda emin adımlarla ilerleyebiliyoruz. Bu iş modeli ile edindiğimiz tecrübeyi farklı ülkelere özel çözümlerle, dünyaya yayabileceğimize inanıyoruz. Sadece global markalarımızla değil; Usta Dönerci® ve Usta Pideci gibi kendi yarattığımız markalarla da yurtdışında büyümek istiyoruz” dedi. TFI TAB Gıda Yatırımları’nın en büyük gücünü ekosistem şirketlerinden aldığını dile getiren Caner Dikici“Bugüne kadar 170 milyon dolar yatırım yaptığımız ekosistem şirketlerimiz sayesinde ekmek, patates, et ve salata tedarikini kendi bünyemizde çözebiliyoruz. Böylece tüketicilere kaliteli, lezzetli ve güvenli ürünleri uygun fiyata sunabiliyoruz.  Kurduğumuz ekosistem, dünyanın birçok ülkesinde uygulanabilecek yenilikçi bir iş modeline dayanıyor” dedi.

TFI TAB Gıda Yatırımları’nın, sadece Türkiye’de, Burger King®, Sbarro®, Popeyes® ve Arby’s® gibi dört global, Usta Dönerci®, Döner Stop® ve Usta Pideci ile de üç ulusal olmak üzere toplam yedi markayla, 1.100’den fazla restoranı bulunuyor. Burger King’in Çin operasyonunu da yöneten TFI TAB Gıda Yatırımları’nın bu ülkede de 1.000’in üzerinde restoranı bulunuyor. TFI, Çin’deki başarılı Burger King operasyonlarından sonra, şimdi de Popeyes operasyonlarını başlatıyor. Şirket önümüzdeki 10 yılda Çin’de 1.500’den fazla Popeyes restoranı açacağını duyurdu. TFI TAB Gıda Yatırımları 25 bini Türkiye’de olmak üzere Çin ve Türkiye’de toplam 50 bini aşan çalışanı ile dünyanın sayılı hızlı servis restoran işletmecileri arasında yer alıyor. Burger King’in dünyadaki en büyük işletmecisi olan şirket; Türkiye’den Çin’e, Kıbrıs’tan Gürcistan ve Kuzey Makedonya Cumhuriyeti’ne uzanan farklı ülkelerdeki restoranlarıyla da büyümesini sürdürüyor.

ETİKETLER :
ELİTE WORLD BANNER EFOR ÇAY EKİCİİİ EKİCİ EKİCİ

ÖNERİLEN HABERLER

BEYMEN BAKERY PLUS BEYMEN CLUB PAYNET 300 X 250 KARE BANNER-1 PAYNET KARE BANNER
DANET BANNER-2 DANET BANNER-1 BEYMEN.COM VİVİDENT SAKIZ 300 X 250 KARE BANNER