Metropol İstanbul AVM ziyaretçilerini ağırlamaya başlıyor.

Metropol İstanbul AVM ziyaretçilerini ağırlamaya başlıyor.

Bu haber 7157 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Sanatın, modanın, dünya mutfağının, aile boyu eğlencenin ve alışverişin buluşma noktası olma amacıyla yola çıkan Metropol İstanbul AVM, 30 Ağustos’ta tüm ziyaretçilerine kapılarını açıyor. 

Sadece İstanbul’un değil, Türkiye’nin en iddialı alışveriş ve yaşam merkezlerinden biri olmaya aday Metropol İstanbul, 30 Ağustos’tan itibaren tüm ziyaretçilerini ağırlamaya başlıyor. 2 Aralık tarihinden beri Dasdas Performans Merkezi, Dasdas Mutfak, Inogart, Kronotrop Coffee Bar & Roastery, Midpoint, Cold Stone, Serander Cafe, Komşufırın, The Ambargoes Cafe, Nokta Kırtasiye gibi markalarıyla açılış öncesi ziyaretçilerini ağırlamaya  başlayan Metropol İstanbul, barındırdığı diğer markalar ve kapalı alandaki en büyük ve kapsamlı aile eğlence merkezi Hupalupa ile eğlence ve adrenalin seven  tüm ziyaretçilerini kucaklayacak.

Eylül ayında birbirinden keyifli konser ve gösteriler Metropol İstanbul’da

 Açılışı bir festival ile kutlayacak olan Metropol İstanbul, 30 Ağustos-30 Eylül tarihleri arasında her yaştan ziyaretçisine birbirinden keyifli ve eğlenceli sürprizler sunacak. En sevilen isimlerin konserleri, dans gösterileri, dj partileri ve çocuklar için birbirinden farklı gösteriler  ay boyunca devam edecek. Açılışa özel büyük çekiliş kampanyasını  tamamen elektrikle çalışan hediye otomobil  ile başlatacak olan Metropol İstanbul, ziyaretçilerinden birine çekiliş ile bu lüks otomobili armağan edecek. 

Beymen, Boyner,  CarrefourSA, MediaMarkt, John Reed Fitness & SPA, Paşabahçe, Evidea, Ebebek, Esteworld, FDR Oyun Cumhuriyeti gibi daha birçok büyük ve iddialı marka tarafından kiralanan Metropol İstanbulAnadolu Yakası’nda, Ataşehir’de, tüm bağlantı yollarının kesiştiği noktada konumlanıyor. 

Tavan yükseklikleri, geniş koridorlarının yanı sıra cadde konseptindeki açık alanlarıyla da ziyaretçilere ferah mekânlara sahip olan Metropol İstanbul,  moda, dünya mutfağı, kültür-sanat, aile boyu eğlence ve alışverişin buluşma noktası olmayı hedefliyor.

ETİKETLER :
ELİTE WORLD BANNER EFOR ÇAY EKİCİİİ EKİCİ EKİCİ

ÖNERİLEN HABERLER

BEYMEN BAKERY PLUS BEYMEN CLUB PAYNET 300 X 250 KARE BANNER-1 PAYNET KARE BANNER
DANET BANNER-2 DANET BANNER-1 BEYMEN.COM VİVİDENT SAKIZ 300 X 250 KARE BANNER