Orman Meyveleri Freşa'yla Zevkli İçimlere Dönüştü.

Orman Meyveleri Freşa'yla Zevkli İçimlere Dönüştü.

Bu haber 12070 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Meyve Aromalı Maden Suyu'nun öncü ve lider markası Freşa ürün portföyüne bir yenisini daha ekledi; Orman Meyve Aromalı Maden Suyu!

Orman meyvenin benzersiz aroması, doğal maden suyu ile ferahlatıcı bir tat olarak raflarda yerini aldı. Freşa’nın Extra serisi içerisinde yerini alan orman meyvelinin içinde dağ çileği, ahududu, böğürtlen ve kızılcık meyvelerinin aromaları bulunuyor.

Freşa, dünyanın en sağlıklı ve yararlı içeceklerinin başında gelen maden suyuna extra vitamin ekleyerek, daha da sağlıklı bir hale dönüştürdü. Freşa Extra Orman Meyvelinin damaklara sunduğu lezzetinin yanı sıra içinde Vitamin B6, folik asit, biotin, B12 gibi vitaminler de yer alıyor. İçeriğinde yer alan vitaminler günlük vitamin ihtiyacınızın % 15’ini de karşılıyor.

Birbirinden lezzetli meyve aromaları ve doğal zengin mineralli yapısı ile sağlıklı bir ferahlama sağlayan Freşa; İnegöl Kurşunlu Beldesi ve Giresun İnişdibi Kaynağı’ndaki Freşa tesislerinde Fresher Meyveli Vitaminli İçecekleri’ni, Freşa C Plus Vitaminli Doğal Maden Suyu ’nu, Freşa Extra Multivitaminli Doğal Maden Suları’nı, Freşa Meyve Aromalı Doğal Maden Suları’nı ve İnişdibi Doğal Maden Suyu’nu üreterek Avrupa, Amerika ve Asya ülkeleri ile buluşturuyor.

ETİKETLER :
ELİTE WORLD BANNER EFOR ÇAY EKİCİİİ EKİCİ EKİCİ

ÖNERİLEN HABERLER

BEYMEN BAKERY PLUS BEYMEN CLUB PAYNET 300 X 250 KARE BANNER-1 PAYNET KARE BANNER
DANET BANNER-2 DANET BANNER-1 BEYMEN.COM VİVİDENT SAKIZ 300 X 250 KARE BANNER