KFC Türkiye’deki 30 Yıllık Lezzet Hikayesini  Kovasının Gözünden Anlatıyor!

KFC Türkiye’deki 30 Yıllık Lezzet Hikayesini Kovasının Gözünden Anlatıyor!

Bu haber 29303 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

“30 yılda bu kovaya neler doldurduk” fikrinden yola çıkılarak hazırlanan reklam kampanyasında, KFC lezzetlerinin hayata kattığı keyifli anlar paylaşılıyor. 

Hikayesi Albay Harland Sanders’ın 11 baharatlı gizli tarifi geliştirmesiyle başlayan ve restoranlarında günlük olarak hazırlanan taptaze tavuklar sunan KFC, Türkiye’deki 30’uncu yılına özel bir reklam filmi yayınladı. KFC’nin meşhur kovasının gözünden aktarılan filmde; evde, işte, toplantıda, yolda, kampta ve konserde olmak üzere hayatın her anında paylaşılan ve hatta bazen de paylaşılamayan KFC lezzetlerinin yaşattığı keyifli anlar yansıtılıyor.

“30 yılda bu kovaya neler doldurduk” temasıyla hazırlanan kampanya, Medina Turgul DDB imzası taşıyor. Yönetmen koltuğunda Can Pehlivanlı’nın yer aldığı reklam filminin prodüksiyonu Norr tarafından yapıldı.  KFC’nin doğduğu toprakların melodilerini barındıran ve lezzet dolu 30 yıl için özel olarak hazırlanan jingle’ın yapımını ise Ete Kurttekin üstlendi. 

Künye

Reklamveren: KFC

Reklam Veren Yetkilileri: Deniz Turna, Gaye Özdoğan, İbrahim Dönmez, Reklam Ajansı: Medina Turgul DDB, Yönetici Yaratıcı Yönetmen: Ertuğ Tuğalan,  Yaratıcı Bölüm Başkanı: Namık Ergin, Ferhan Dayıoğlu, Yaratıcı Ekip: Cem Erguvan, Emre Altundağ, Burcu Salıcı, Deniz Dükel, Marka Ekibi: Zeynep Kızılcan, Bengi Ceren Özkoca,  Strateji Ekibi: Alper Özcan, Zeynep Özdoğan, Ajans Prodüktörü: Gülengül Arlıel, Levend Çağıl, Ümit Bak, Yönetmen: Can Pehlivanlı, Prodüksiyon Şirketi: Norr, Jingle: Ete Kurttekin

ETİKETLER :
ELİTE WORLD BANNER EFOR ÇAY EKİCİİİ EKİCİ EKİCİ

ÖNERİLEN HABERLER

BEYMEN BAKERY PLUS BEYMEN CLUB PAYNET 300 X 250 KARE BANNER-1 PAYNET KARE BANNER
DANET BANNER-2 DANET BANNER-1 BEYMEN.COM VİVİDENT SAKIZ 300 X 250 KARE BANNER