Selpak ve TOG’dan ‘‘Ön yargıları silecek’’ proje.

Selpak ve TOG’dan ‘‘Ön yargıları silecek’’ proje.

Bu haber 10881 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

“Ön Yargıları Silelim” kampanyası ile toplumsal farkındalık yaratmaya devam eden Selpak, Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG) ile birlikte ses getirecek bir projeye imza attı. 

Topluma değer katan projeleriyle dikkat çeken, Türkiye’nin lider ve yenilikçi markası Selpak, ön yargıları silmek için hayata geçirdiği projelerine bir yenisini daha ekledi. Genç kadınların eğitimlerine destek olmak için TOG ile iş birliği yapan Selpak, bu proje ile Ankara, Diyarbakır vb. 10 farklı ildeki Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Eğitimlerine destek oluyor.

Kadınlar ön yargılarını siliyor, eğitimlerle güçleniyor

Kadın olmak, dünyanın birçok yerinde toplumun çizdiği sınırlar ve ön yargılar karşısında, mücadele vermeyi gerektiriyor. “Kadınsın yapamazsın!, Kadın başına ne gerek var?, Kadınlar zayıftır, Kadından şoför mü olur?…” gibi toplumsal ön yargılar kadının eşit şartlarda yaşamasının önünde bir engel oluşturuyor. 

Selpak ve TOG işbirliği ile genç kadınlara ekonomik, sosyal ve medeni hakları konusunda farkındalık kazandırılması hedeflenmektedir. Selpak, 2019 yılı sonuna kadar birçok kadının eğitimine katkı sağlayacak bu projeyi ürün ambalajlarıyla tanıtacaktır.

ETİKETLER :
ELİTE WORLD BANNER EFOR ÇAY EKİCİİİ EKİCİ EKİCİ

ÖNERİLEN HABERLER

BEYMEN BAKERY PLUS BEYMEN CLUB PAYNET 300 X 250 KARE BANNER-1 PAYNET KARE BANNER
DANET BANNER-2 DANET BANNER-1 BEYMEN.COM VİVİDENT SAKIZ 300 X 250 KARE BANNER