Porland,  Maıson&Objet Paris Fuarı’nda Yine Göz Kamaştırıyor…

Porland, Maıson&Objet Paris Fuarı’nda Yine Göz Kamaştırıyor…

Bu haber 15197 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Dünyanın önde gelen porselen üreticilerinden Porland, sektörün en önemli fuarlarından biri olan Maison&Objet Paris Fuarı’nda her sene olduğu gibi bu sene de yeni koleksiyonları, konsept fuar standı ve GIA Ödülü ile adından söz ettiriyor ve en prestijli holde yerini alıyor.

Dünyaca ünlü markaların katılacağı fuarda yerli üretim, yeni sezon ürün ve koleksiyonlarını tanıtmak, yeni ve güçlü iş birliklerine imza atmak üzere hazırlanan Porland, 06-10 Eylül 2019 tarihleri arasında zengin ürün gamı ve alanında uzman ekibi ile fuarın en prestijli bölümü olan Hall 3’de E-108-F107 standında yer alacak.

Kendi alanlarında öncü olan firmaların katıldığı, gelecek tasarım trendlerinin sergilendiği, 60’dan fazla ülkeden, 3.000’den fazla tasarımcının çok özel koleksiyonlarını tanıttığı Maison&Objet Paris Fuarı’nda; ilham veren, yaratıcı ve trend belirleyici koleksiyonlarıyla Porland, bu yıl da göz kamaştıracak.

Dreamy, Illusion, Night Magic, Botanical, Grazia Seasons, Urban Safari, Cortot, Chopinve yenilikçi koleksiyonlardanReaktif Sırlı Ürünler Serisi’ninyanı sıra Morocco, Grazia, Posh, Cosmosgibi her biri imza koleksiyon niteliğinde olan tasarımların sergileneceği Porland Standı’nda ayrıca, çok önemli 2 ödül de sergileniyor olacak. International Housewares Association (IHA) tarafından düzenlenen, 30 ülkenin yarıştığı perakende sektöründeki genel mükemmellik ödülü olan Küresel İnovasyon Ödülü (Global Innovation Awards) ile birlikte, sadece 5 ülkenin ödüle layık görüldüğü Global Honoree 2019 Ödülü’nü de sergileme fırsatı bulacak.

İnovatif yaklaşımları ile ürettiği Reaktif Sırlı Ürünler Serisi de bu yıl fuarın en yenilerinden biri olarak katılımcılarla buluşacak.

ETİKETLER :
ELİTE WORLD BANNER EFOR ÇAY EKİCİİİ EKİCİ EKİCİ

ÖNERİLEN HABERLER

BEYMEN BAKERY PLUS BEYMEN CLUB PAYNET 300 X 250 KARE BANNER-1 PAYNET KARE BANNER
DANET BANNER-2 DANET BANNER-1 BEYMEN.COM VİVİDENT SAKIZ 300 X 250 KARE BANNER