Kahve Dünyası Algötür, Eşsiz Lezzetleri ve Özel İndirimleriyle Okan Üniversitesi’nde!

Kahve Dünyası Algötür, Eşsiz Lezzetleri ve Özel İndirimleriyle Okan Üniversitesi’nde!

Bu haber 24466 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Kahve Dünyası, hızlı, dinamik ve sağlıklı şehir hayatını yansıtan Algötür konseptini Okan Üniversitesi’ne taşıdı. Üstelik yeni nesil draft kahveden proteinli içeceklere uzanan bu yepyeni lezzet deneyimi, Kahve Dünyası mobil uygulaması kullanan öğrencilere yüzde 10 indirimli olarak sunuluyor. 

Tuzla Kampüsü’ndeki yemekhanenin yanında yer alan ve kendine ait bir bahçesi de bulunan mağazada; öğrenci, akademisyen ve çalışanları birbirinden eşsiz lezzetler bekliyor. 

Kahveden çikolataya, dondurma ve fit lezzetlerden tatlı ve tuzlu atıştırmalıklara Kahve Dünyası’nın çok sevilen lezzetlerinden oluşan bir seçkinin yer aldığı Kahve Dünyası Algötür mağazasında, yalnızca bu konsept için oluşturulan özel bir menü de bulunuyor. Bu lezzetlerden biri de, tüm dünyada kahve severler arasında yükselen trend olan draft kahve! Nitrojen tüplerle kurulan bir sistemle hazırlanan draft kahve, bu tüpler sayesinde ipeksi bir köpüğe kavuşurken kolay içimi ve zengin aromasıyla her yudumda ayrı bir keyif yaşatıyor. 

Dünyanın farklı coğrafyalarından kahve çekirdekleri

Brezilya, Kolombiya, Guatemala, Kosta Rika ve Kenya gibi dünyanın farklı coğrafyalarında yetişen değerli kahve çekirdeklerini ilk günkü tazeliği ve aromasıyla koruyan Kahve Dünyası, farklı öğütme teknikleriyle de kahve tutkunlarını yepyeni lezzetler ile buluşturuyor. 

Poriç’ten Probadem’e sağlıklı ve enfes lezzetler! 

Müsli, Granola, Poriç çeşitleriyle sağlıklı ve leziz bir öğün sunan Fit Lezzetler kategorisi, Kahve Dünyası mağazalarında olduğu gibi Kahve Dünyası Algötür konseptinde de yerini alıyor. Proteinli içecekler (Probadem, Protahin ve Promeyve) ve taze hazırlanan meyve ve sebzeli içeceklerden oluşan No:1-6 Serisi ise yalnızca Kahve Dünyası Algötür mağazalarını ziyaret edenlerin keşfedebileceği lezzetler olarak ön plana çıkıyor.

Kahve Dünyası Algötür’e özel tasarımlar

Tasarımdan iç dekorasyona yepyeni bir konsept ile yaratılan Kahve Dünyası Algötür’lerde, Kahve Dünyası mağazalarından farklı olarak masaya servis yerine self servis hizmet sunuluyor. Mağazadan alıp götürülebilen yiyecek ve içecekler, tek kullanımlık kraft bardak ve tabaklarda servis ediliyor. Kahve Dünyası Algötür için özel üretilen paketler ise yenilikçi tasarımlarıyla çok sevilirken lezzetleri kampüs içinde kolaylıkla taşımaya da olanak tanıyor.

Mobil uygulama yüzde 10 indirim kazandırıyor!

Kahve Dünyası’nın mobil uygulaması ise kampanya ve ödülleriyle mağazada yaşanan keyfi katlıyor. Üniversite öğrencilerine tüm mağazalarında yüzde 10 indirim sunan Kahve Dünyası’nın kampanyasından, öğrenim gördükleri üniversiteye ait kartı bulunan ve mobil uygulamayı kullanan tüm öğrenciler yararlanabiliyor. Kasada kartını gösterip GSM bilgisini paylaşan öğrenciler, Kahve Dünyası mobil uygulaması üzerinden oluşturdukları QR kodu okuttuklarında, yüzde 10 indirim kazanıyor. Kahve Dünyası’nın üniversite öğrencilerine özel kampanyası; sosyal sorumluluk ürünleri, aksesuarlar, combo ürünler, çikolatalar ve paketli kahveler haricindeki tüm ürünlerde geçerli. İndirimden yararlanmak isteyen öğrencilerin kampanya kapsamındaki ürünlerden en az bir tane satın alması yeterli oluyor.

ETİKETLER :
ELİTE WORLD BANNER EFOR ÇAY EKİCİİİ EKİCİ EKİCİ

ÖNERİLEN HABERLER

BEYMEN BAKERY PLUS BEYMEN CLUB PAYNET 300 X 250 KARE BANNER-1 PAYNET KARE BANNER
DANET BANNER-2 DANET BANNER-1 BEYMEN.COM VİVİDENT SAKIZ 300 X 250 KARE BANNER