ABD’de Muratbey’in inovatif peynirlerine büyük ilgi!

ABD’de Muratbey’in inovatif peynirlerine büyük ilgi!

Bu haber 33363 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Muratbey, dünya pazarlarına sunduğu inovatif ürünlerini bu yıl üçüncü kez ABD’li alıcılarla buluşturdu. ABD’nin Arizona eyaletinde 18-20 Ağustos 2019 tarihlerinde düzenlenen ve dünyanın pek çok yerinden, öncü firmaları müşterileriyle buluşturan ECRM Organizasyonuna katılan Muratbey, ABD’de yeni işbirlikleri için önemli adımlar attı. 

Dünya pazarlarına sunduğu lezzetleriyle global bir marka olma yolunda önemli adımlar atan Muratbey, bu yıl 25’incisi düzenlenen ABD’nin yenilikçi organizasyonlarından ECRM’ye katıldı. Arizona’da 18-20 Ağustos tarihleri arasında düzenlenen ECRM, firmaları potansiyel müşterileri ya da alıcılarıyla yüz yüze buluşturan yenilikçi organizasyonlardan biri olarak dikkat çekiyor. Etkinliğin süt ürünleri kategorisinde dünya çapında 16 firma arasında tek Türk markası olarak yerini alan Muratbey, dünyada ilk ve tek olan inovatif ürünü Burgu, dünyanın ilk D vitamini ile zenginleştirilmiş serisi D Plus, Topi, Dilimli Izgara Peynir ve çocuklara özel geliştirilen D vitaminli şekil şekil peynir Misto gibi inovatif ürünlerini birebir tanıtma ve tattırma fırsatı buldu.

ECRM’deki tek Türk marka Muratbey

2019’un ilk 8 ayında üçüncü kez ABD’de de müşteri ve alıcılarıyla bir araya geldiklerini söyleyen Muratbey Yönetim Kurulu Üyesi Hamit Erol, organizasyona kendi kategorilerinde katılan tek Türk marka olmalarından gurur duyduklarını belirterek, “Birkaç ay önce şekli, lezzeti ve üretim teknolojisiyle tamamıyla Muratbey’e ait olan Burgu peynirimiz ABD’de tescillendi.Burada büyük bir ilgiyle tüketilen Burgu’nun yanı sıra diğer inovatif peynirlerimizi de yeni alıcılarımızla buluşturmak ve tanıtmak istedik. Bu organizasyonu diğer fuarlardan ayıran en önemli şey, fuar öncesi randevu alan alıcılarla yüz yüze, samimi bir ortamda görüşebilmemiz… Görüşmelerimiz oldukça verimli geçti.  Başta Burgu olmak üzere peynirlerimizi benzersiz bulan müşterilerimizden tam not aldık. Önemli bağlantılar da kurmayı başardık. Türkiye’nin milli bir markası olarak gerçekleştirmiş olduğumuz bu çalışmalarla ihracatımızı artırmayı ve ülkemizin ekonomisine katkımızı yükseltmeyi planlıyoruz” dedi.

Muratbey bu yıl 3. kez ABD’li müşterileriyle bir araya geldi

ECRM Fuarı’nda Amerikan markalarının yanı sıra İspanya, Fransa gibi Avrupa ülkelerinin markaları arasında Muratbey olarak Türkiye’yi temsil ettiklerini söyleyen Erol, “Muratbey olarak ülkemizin geleneksel peynirlerini yenilikçi bir anlayışla üreterek dünya sofralarıyla buluşturmak için yola çıktık ve bu yolda son derece kararlı bir şekilde ilerliyoruz. Global marka olma hedefimizle ihracata ağırlık verdik. AB ülkeleri de dahil olmak üzere 4 kıtada peynirlerimiz oldukça büyük bir ilgiyle tüketiliyor. ABD pazarı bizim için önemli, bu yüzden sık sık bu ülkede potansiyel müşterilerimizle buluşacağımız organizasyon ve fuarlara katılıyoruz. İlgi ve talepten memnunuz. Globalleşme stratejimiz kapsamında Amerikan sofralarında daha çok yer almak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” diye konuştu.

ETİKETLER :
ELİTE WORLD BANNER EFOR ÇAY EKİCİİİ EKİCİ EKİCİ

ÖNERİLEN HABERLER

BEYMEN BAKERY PLUS BEYMEN CLUB PAYNET 300 X 250 KARE BANNER-1 PAYNET KARE BANNER
DANET BANNER-2 DANET BANNER-1 BEYMEN.COM VİVİDENT SAKIZ 300 X 250 KARE BANNER